Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дракон і цукерки… без дракона

"Приємні спогади про відпочинок у Європі"

Відгук туриста Аккорд тур Олеся (Переяслав-Хмельницький) на тур
Поїздка: 24 жовтня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Європейські цукерочки:Прага, Мюнхен, Відень, Зальцбург, Будапешт!

Останній тиждень жовтня 2016 року я разом з чоловіком провела в Європі, це був подарунок на мій день народження. Минув певний час, але позитивні емоції переповнюють мене, отже, подорож вдалася. Бажаю туристичній компанії Аккорд Тур, представнику цієї компанії в нашому місті Ользі Головко, керівнику групи Андрію Дорошуку, водіям Івану та Андрію та екскурсоводам вдячних туристів, процвітання, адже вони допомагають здійснити мрії.

У Львові комфортабельний автобус доставив нас із залізничного вокзалу до Терміналу А, де є всі умови для змучених залізницею подорожуючих, щоб очікувати відправлення в тур.

Початок туру трохи засмутив, на кордоні стояли більше чотирьох годин, польські митники перевертали речі у валізах без присутності господарів, ті лише спостерігали за неприємною процедурою у вікно. Нарешті ми в Європі.

Вавельського дракона, на честь якого названий тур, «дякуючи» польським митникам ми не побачили. Єдине приємне враження про Польщу, це затишний готель у місті Легніца, з смачним сніданком та працюючим WiFi.

Берлін нас зустрів нас похмурою погодою, але мандруючи по місту разом з екскурсоводом Анею, ми цього не помітили, так захоплююче розповідала про історію та цікаві факти, а в кінці екскурсії дала корисні поради, де що можна знайти та купити.

Мотель у Хормерсдорфі не порадував, звечора було холодно у номері, WiFi не працював, той, хто довго спав, на сніданок мав невеликий вибір. Недаремно у німців є прислів'я Morgestunde hat Gold im Munde, що означає - хто рано встає, тому Бог подає.

Мюнхен вразив своєю неперевершеністю, тільки заради одного Мюнхена варто вже їхати до Німеччини. Старе і водночас молоде серце Баварії. Бути у Баварії і не відвідати замок Нойшванштайн – це неможливо. Дорога до замку, альпійські луги, живі птахи та тварини на лугах, маленькі охайні будиночки, «щасливі» корови, гірське повітря, казковий замок – це треба обов’язково побачити, передати всю силу емоцій неможливо. Побачити замок у всій красі, і не мати змоги зайти в замок – це розчарування. Порада Аккорд Туру: або плануйте екскурсію зранку, або бронюйте вхідні квитки.

Готель у містечку Путцбрун виправдав всі сподівання на німецьку гостинність.

Зальцбург порадував щирими та привітними жителями, які допомагали нам зорієнтуватися у місті, намагалися відвідати всі визначні місця цього міста самостійно і нам це вдалося. Вразив сад Мірабель, піднялися на гору капуцинів, відвідали будинки, де народився і де працював Моцарт, прогулялися по Гетрайдегассе, красиві вивіски, зайшли в коллегіенкірхе, прогулялися в парку з "огірками", відвідали Кафедральний собор, який вразив нас своєю величністю, піднялися на фунікулері до фортеці Хоензальцбург.

У готелі Auerhahn міста Фьоклабрук не дуже зручні ліжка, але сніданок найкращий з усіх запропонованих під час подорожі.

Відень нас зачарував, а розкрила нам таємниці міста в оглядовій екскурсії Яна, ще й дала декілька порад щодо розташування магазинів та окремих музеїв, ми, наприклад, самостійно відвідали скарбницю Габсбургів. А з історією Шенбруна нас познайомила екскурсовод Ірина, цікава та змістовна розповідь.

Ввечері того ж дня побачили Будапешт у вечірніх вогнях.

Готель Gastland M1 дуже сподобався, зручний і водночас передає неповторний угорський колорит, на сніданок крім звичних страв були ще й угорські смаколики.

Наступного дня заїхали ще на три години до Будапешту, часу дуже мало для знайомства з таким чудовим містом, але екскурсія від Олени справила неперевершене враження. Такими повинні бути екскурсоводи, вдало поєднала історію та сьогодення, цікаві факти, вміє зацікавити групу, тонко відчуває зміни в настрої, враховує індивідуальні та вікові особливості туристів.

А далі дорога на Батьківщину. Знову митниця на угорсько-українському кордоні, але цього разу лише 2,5 години, але деякі подорожуючі дуже хвилювалися чи встигнуть на поїзд, дякуючи нашим водіям, все обійшлося, всі вчасно прибули на залізничний вокзал.

Надіюсь, що мої записки туриста стануть комусь у пригоді, бо готуючись до подорожі перечитувала відгуки і шукала чогось схожого, щоб зорієнтуватися, краще підготуватися.

Тож до нових зустрічей, до нових подорожей з Аккорд Туром.

Номінації відгука "Дракон і цукерки… без дракона"

56

Інші відгуки Олеся

Реклама
Відгуки про інші тури