Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перше кохання

"Наша мрія побачити Прагу збулась"

Відгук туриста Аккорд тур Ната (КИЇВ) на тур
Поїздка: 14 жовтня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «

Відгук на тур Перше кохання... Прага

Наша мрія побачити Прагу збулась! Було вдосталь часу для прогулянок, тому побачили все, що запланували і навіть більше. Гід в порівнянні з іншим нашим туром був кращий - Андрій Мушак, та коли в Празі нас поселили не в той номер, який замовляли, то проблема не вирішилась і ми так і жили в номері, де в душ не було дверей, замість них у душі була пліснява…Поміняти нам номер не змогли, бо не було вільних номерів… Кому цікаво – це готель Hotel Fortuna city 3* - готель просто жах. Брали номер «классік» - та не варто було, бо в кого був стандарт, то нічим не відрізнявся від нашого. Просто переплата….

Хто вперше їде в автобусний тур, то будьте готові, що на кордоні можна пробути досить довгий час. Ми довго стояли, у когось штраф в Німeччнині і його тримали години 3. У Краків попали аж о 6 вeчора... нічого і нe роздивилися там толком…

Щодо вибраної обов*язкової екскурсії в даному турі – краще обирайте екскурсію оглядову у Кутній горі – не прогадаєте. Ми обрали в замок Чеський Штейнберг, про що пожалкували, бо Кутна гора досить затишне містечко і краще б ми там провели час… Там так тихо і спокійно, так і хочeться там просто посидіти біля собору…

Ще нам дуже посприяла погода – без дощу, гарна осіння, саме для подорожей та приємних прогулянок.

Не дивлячись на деякі негаразди, подяка Аккорду за тур – програма насправді хороша. Вибирайте краще готелі для поселення, буде більше задоволених туристів.

Тані та Сергію з Турмікса як завжди вдячні за допомогу у виборі туру та за підготовку документів. Будемо й надалі подорожувати, от лише за номери вже переплачувати не будемо.

Номінації відгука "Перше кохання"

0

Інші відгуки Ната

Реклама
Відгуки про інші тури