Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша подорож автобусним туром

"Все було на високому рівні. Чудова організація подорожі. Гарно продумана програма туру."

Відгук туриста Аккорд тур yanessa (Ірпінь) на тур
Поїздка: 20 жовтня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Цей вікенд виявився дійсно красивий! Чотири країни і дивовижні міста в них.

Моя подорож розпочалася з Львівського вокзалу. Спочатку думала що це буде справжня «фатальна помилка». Поясню: їхала сама (оскільки моїй подрузі не відкрили візу), перед самим від’їздом захворіла (прийшлось у Львові закуповувати в аптеці гору ліків, переживала що не пропустять з ними через кордон) і погода була по справжньому осіння.

В автобусі гід нашого туру Кулик Марина запропонувала всім познайомитись. Кожен представляв себе і тих з ким разом подорожує. Це виявилась чудовою ідеєю, оскільки вже після такого маленького вітання я знала з ким змогла б провести без нудьги ці дні (Мої нові три подруги по туру).

Розписувати всю подорож – марна трата часу, оскільки головне в цьому турі – це відчуття атмосфери, емоції, отримані після відвідування кожної з країн і міст. Скажу по правді: всі вони дуже класні, але дійсно сильне враження на мене справили Прага і Будапешт (власне це місто я найбільше хотіла відвідати).

Екскурсій в програмі було вдосталь, і кожен міг обирати на свій смак. Під час переїздів можна було продивлятися доволі цікаву відеопідбірку і слухати розповіді про міста які мали відвідати.

Оскільки я зі своїми новими подругами обирали не всі факультативні екскурсії, мали правильно організувати свій вільний час, в чому нам дуже допомогла наш гід Марина. Будь-які питання щодо відвідування цікавих місць, закладів, обміну валют все що мало якесь відношення до організації відпочинку – вона максимально зорієнтувала і допомогла. За що їй безмежно вдячні.

Отже, моя подорож виявилась доволі захоплюючою і цікавою. Кожен день був сповнений вражаючими емоціями. Повторюсь, це дійсно красивий вікенд!

Дякую Маринці, що надихнула на майбутні подорожі і власне Аккорд-туру, з яким я подорожувала вперше, але точно впевнена що не в останнє.

Номінації відгука "Перша подорож автобусним туром"

1
Реклама
Відгуки про інші тури