Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий день народження)))

"Дякую всім за чудову організацію туру))))))) "

Відгук туриста Аккорд тур nadin (КИЇВ) на тур
ще
18
фото
Поїздка: 13 листопада 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Разом і назавжди!

Тур "Разом і назавжди". Виїхала зі Львова був сильний сніг. І незважаючи на це кордон пройшли за дві години))) що було позитивним.

Велика подяка екскурсоводу Марії чудова, жива та емоційна оглядова екскурсія Кракова.

Неймовірна, чудова Прага. Дух захоплює від першого виду із вікна автобусу, а далі тільки подовжує вражати сплетінням маленьких вулиць та архітектури. А ще крім духовного захоплення чудовим є і пиво, яке тут смакує по-іншому ніж в будь-кому іншому місці навіть для тих хто його не ціную.

Дрезден ніби повстаючий з попелу. На його вулицях вас зустрічаю неочікувані архітектурні будівлі.

Величний Відень!!!! І це справді так. В архітектурі відчувається вікова велич міста. Ти ніби крупинка в порівнянні із замками, костелами, які протягом багатьох століть стоять не рушимо на цій землі.

І самим очікуваним був Будапешт, ще й тому що в мене в цей день був день народження. Перш за все хочеться сказати вам за такого, не по ось цього слова прекрасного Екскурсовода Анатолія, вся інформація яку він розповідав про історію Угорщини і Будапешту була цікавою. В його словах відчувалася любов до своєї держави, міста та історії. Незважаючи на досить хмарну погоду і дощик, я в повній мірі на солодилась видом Будапешту. А всі туристам раджу здійснити прогулянку на кораблику по Дунаю, яка додасть ще більше вражень від Будинку Парламенту, мостів міста, королівського Палацу та ін.

Дякую Аккорд-туру, водіям та керівнику групи Михайлу за прекрасні організацію туру, гарний настрій та незабутні враження.

Процвітання, успіху та ще більше туристів.

Номінації відгука "Мій найкращий день народження)))"

1
Реклама
Відгуки про інші тури