Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Кража в туре

"Кража в туре+неисправный автобус+невыполнение условий тур договора+невыполнение экскурсионной программы"

Отзыв туриста Аккорд тур Роман (Ужгород) на тур
Поездка: 20 ноября 2016
Отзыв:
ТОП рейтинги сезона - Зима 2017
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Здравствуй, милый Амстердам!

Під час подорожі в автобусі туроператора сталась крадіжка мого гаманця. Цьому сприяли умови технічно несправного автобусу. Під час зупинок загальне освітлення салону у вечірній та нічний час майже не працювало. В салоні постійно було темно, що створювало відповідні умови для крадіжок. Крадіжка сталася під час нашої зупинки у Амстердамі. Коли ми очікували частину групи. Я вийшов на п’ять хвилин з салону автобуса щоб зробити декілька фото краєвидів міста. При цьому залишивши свій гаманець у рюкзаку, на вільному сидінні, перед своїм місцем у салоні автобуса. На виїзді з міста було виявлено відсутність гаманця у рюкзаку про що повідомлено супроводжуючу групи Міклош Н. В.

Міклош Н. В. не зреагувала відповідно до своїх обов’язків (взаємодія з офіційними службами – виклик поліції, контроль за дисципліною і правилами поведінки туристів на маршруті). За повідомленням Міклош Н. В. випадки крадіжок на маршруті неодноразові. Останнього разу з її слів з багажника автобусу були викрадені 3 сумки.

Туроператорм надається наступна інформація: «Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг». Відповідно до програми туру мали відбутись 6 додатковий екскурсій. З яких відбулись лише 3: «По Глибинці Голландії», «Харц - Вернигероде – Гослар», «Історія краси Брюссель». Туроператором не надається інформації про те що половина запланованих екскурсій може не відбутись. Згідно умов договору п. 2 обовязки сторін: туроператор зобов’язується надавати необхідну інформацію про туристичний продукт ним сформований, своєчасно інформувати щодо змін вартості туристичних послуг, їх тривалості, а також змін програми послуг.

Не було поінформовано про зміну кількості екскурсій, про те що вони можуть не відбутись, про можливу зміну їх вартості, а також не запропоновано альтернативних варіантів програми послуг, чим відповідно порушено умови п. 2 договору та умови збереження загальної кількості послуг, запропонованих програмою туру.

Номинации отзыва "Кража в туре"

1
Реклама
Отзывы о других турах