Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Релаксійний Новий Рік!!!

"Неймовірна чудова подорож у Новий рік)))"

Відгук туриста Аккорд тур NataliaNika (Донецьк) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 31 грудня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закарпаття рецепт бадьорості... СПА & Релакс

Усіх вітаю з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!

Закарпаття на сьогодні є одним із найбільш цікавих куточків України, де можливо чудово відпочити, а також ознайомитись з історією та культурою цього краю. Після трудових буднів, щоб гарно відпочити та зустріти новий рік, я обрала тур Закарпаття – рецепт бадьорості …. СПА & Релакс, і …. не помилилась із вибором! Тур дійсно виправдав всі мої сподівання.! Тому мені б дуже хотілось поділитись своїми враженнями від поїздки.

З першого дня відпочинку ти занурюєшся в світ неймовірної краси цього краю, його природою, особливе таке враження у мене склалось в зимовий період, насолоджуватись дивовижними видами зимових Карпат.

Враження таке, немов занурюєшся у зимову казку і пригоди починаються…

Насправді, тур спланований дуже цікаво, насичений різноманітними екскурсіями, не буду вдаватись в подробиці, але не можу не відмітити екскурсію Романтика Чинадіївського замку, який ще більше підкреслив казковий і насправді романтичний настрій нашої поїздки, а також зимову прогулянку в «Країні під назвою Тустань». А також, у зв’язку з погодними умовами, які я вважаю скалились на нашу користь, ми на при кінці нашої подорожі випадково відвідали Палац Шенборнів, який зустрів нас засніженим, що ще більш придало казковість нашим пригодам.

Також не можу не відмітити, що все ж такі одна з головних задач даного туру, є не тільки насолода красивими зимовими панорамами Карпат та історичними цінностями, але і термальними задоволеннями, що включать до себе: відвідування «Термальних вод у Косино» в яких нас чекало купання в унікальних відкритих басейнах, а також екскурсія «Лумшори –старосвітське джакузі», після яких, почанившись, ти відчуваєш неймовірний прилив бадьорості, сили та здоров’я. Тому релакс Ви отримуєте на 100 %.

Окреме ДЯКУЄМО! виловлює наш позитивний колектив створений на п’ять казкових днів – керівнику нашої групи Іллі Симоненко, який дійсно є фахівцем своєї справи, і це відчувається в його професійності, а саме, його можливість передати всю красу та бачення неймовірної краси Карпат, історичні події цього краю, культурні цінності, а також позитивний настрій і доброзичливість цієї людини, організованість та пунктуальність, зробив цей тур неймовірно цікавим. Дякуємо Ілля за чудову, насичену яскравішими емоціями подорож!

І на завершення, величезне спасибі Аккорд Туру, який створив неймовірні подорожі, надавши нам можливість побачити Україну, її природні багатства, шумні водоспади, старовинні палаци та замки на скелях, термальні джерела, які насправді змушують нас дивитись на Україну по-новому, милуватися її красою і по справжньому любити!

Ось так неймовірно чудово розпочався у мене Новий рік! Всім дякую і до нових зустрічей Аккорд-тур!!!

Номінації відгука "Релаксійний Новий Рік!!! "

12
Реклама
Відгуки про інші тури