Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший Новий рік за кордоном:)

"Той момент, коли всі роблять вдома Олів'є, а ти відпочиваєш у Празі:))"

Відгук туриста Аккорд тур adema (Івано-Франківськ) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 29 грудня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Новорічна подорож до Праги

Це був не тільки мій перший новорічний тур, а і взагалі перший автобусний тур, у якому мені довелось побувати. Їхали вдвох з подругою. Дуже довго не могли вибирати тур, адже ми хотіли побільше часу провести в Празі, тому шукали тур, де готель знаходиться на території міста. І тут нарешті ми обрали тур - "Новорічна подорож до Праги", проживання в готелі Juno3*. І не прогадали ;)

День 1.

Екскурсію у Львові ми пропустили, тому що неодноразово бували в цьому місті і вже бачили всі визначні місця. З групою ми вже зустрілися на залізничному вокзалі, де нам довелося чекати на автобус, бо він запізнювався через затори на дорогах. Але як каже Мирон Маркевич "То таке")) Це була маленька незручність, яка ніяк не повпливала на наш святковий піднесений настрій) Наша група на 80% складалася з молоді, а керівником нашої групи був Роман Кострицький, який під час подорожі розказував багато цікавої інформації, а також підібрав тематичні фільми)

Потім ми прибули в "Термінал А", де змогли підзарядити свої пристрої, пообідати, купити все необхідне для подорожі, при необхідності прийняти душ. І от ми вже знову в автобусі і готові відправлятися у подорож) Спочатку розчарувало те, що у нас були не ті місця, які ми бронювали. Ми одразу ж звернулися до Романа, який нам допоміг і пересадив на більш комфортні місця, за що ми йому дуже вдячні). Кордон з Польщею ми пройшли порівняно швидко, і ось нас чекає нічний переїзд по її території. Відверто кажучи переїзд був трішки важким, проте у нас було багато санітарних зупинок, де ми могли вийти з автобуса, розім'яти ноги, купити все потрібне. Також зупинялися і на вечерю на території Польщі. Тут знову ж таки сталася неприємність... у кафе, в яке нас планували відвезти на вечерю, сказали, що фізично не готові нагодувати 40 людей. Але і тут Роман не розгубився і знайшов вихід з ситуації, тому всі туристи цього вечора залишилися ситими)) Також у нас була ще одна довга зупинка, де ми змогли привести себе в порядок і навести красу перед прибуттям у Дрезден:))

День 2.

8:00 ранку і ми вже в Дрездені!!! Нашим гідом був Гарольд. Дотепний і взагалі дуууже приємний чоловік) Екскурсією ми були задоволені.

Потім у нас був вільний час, де ми змогли самостійно подивитися всі визначні місця, піти на шопінг, а також спробувати німецькі ковбаски і пиво:))

Дрезден - чарівне місто. Хоча ми провели у ньому не дуже багато часу, тому зрозуміли, що обов'язково ще раз відвідаємо його)

Невеличкий переїзд і ми вже на території Чехії, а там вже і на території Праги!

Приїхали ми ввечері, поселилися в наш готель... в душ і спати!)) На жаль, нам вже не вистачило сил цього вечора гуляти містом, бо переїзд все-таки вимучив.

Щодо готелю, то він досить непоганий. Прекрасно розуміють українську і російську мову. Сніданки були ситними, хоча деякі продукти здавалися не дуже свіжими. Але загалом було з чого вибрати і що перекусити.

День 3. (31.12.2016)

Зранку ми нарешті відправилася в центрі Праги! Прага виявилась ще кращою, ніж я могла собі уявити!

Спочатку у нас була пішохідна екскурсія, а потім вільний час. Ми встигли і відвідати торгові центри, і просто

прогулятися вуличками Праги.

На Новий рік у Празі ну дуууже багато людей, а точніше туристів. Зустріли там і багато українців)

Потім ми повернулися в готель, де підготувалися до святкування Нового року, і вже о 22:00 зустрілися з групою на Вацлавській площі для святкування українського і чеського НР)

Наш Новий рік ми зустріли під астрономічним годинником на Староміській площі. Море шампанського, українські пісні, весела компанія... це було дуже класно:) Потім ми вирушили на Карловий міст, щоб зустріти другий Новий рік і подивитися на феєрверки. Там було ще більше людей, але це не завадило нашому святкуванню) Не передати словами як це все було гарно і весело)

Потім ми відправилися в готель на метро (метро в новорічну ніч працювало досить довго, людей не було багато, а до готелю їхати буквально 15-20 хв). В готелі ще трішки посвяткували, зустріли ще туристів з України... Новорічна ніч вдалася на славу))

День 4.

В цей день було дві факультативні екскурсії: Чеський Крумлов або ж Карлові Вари. Спочатку ми планували їхати в Карлові Вари, але все-таки нам захотілося ближче познайомитися з Прагою, тому ми залишилися і у нас був вільний день.

Особливу увагу варто приділити Собору святого Віта. Хоч до нього була просто неймовірно велика черга, але воно було того варте.

Обов'язково потрібно зайти у ресторанчик "Витопна", де поїзд привозить вам пиво:))

Само собою варто спробувати трдло і глінтвейн на Староміській площі)

1 січня у Празі святковий феєрверк, але цього року був туман, через нього феєрверк було дуже погано видно (

День 5.

І знову ми в автобусі і вирушаємо до Відня. Погода всі ці дні була прекрасна, і Відень нас теж зустрів сонцем)

Хоча у Відні ми були зовсім недовго, але залишились дуже задоволені, що мали можливість хоча б ненадовго побачити це місто.

А ввечері ми прибули в Будапешт. В Будапешті ми були трохи більше ніж годину часу (розраховано на прогулянку на кораблику). Тут я вже зробила дурницю, і вирішила на кораблик не йти, а просто прогулятися. Не повторюйте мої помилки!!! ;))

І от знову нічний переїзд в Україну. Так не хотілося повертатися= (

Загалом від поїздки залишилися тільки позитивні враження. Хоч було трохи важко, часу нам завжди було мало... але це було круто!!!

Дякую Аккорд туру за такий цікавий і веселий Новий рік!)

Думаю це не остання моя подорож з Аккордом;)

Номінації відгука "Мій перший Новий рік за кордоном:)"

5
Реклама
Відгуки про інші тури