Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Зустрічати Новий Рік в Європі - вже традиція!

"Ось і нарешті “дійшли” руки до клавіатури, а ми “відійшли” від емоцій туру і від Різдвяних свят. Привіт рейсу №813 туру «Більше, ніж любов…Новий рік в Амстердамі»"

Відгук туриста Аккорд тур Roman_lviv (Львів) на тур
Поїздка: 29 грудня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Більше, ніж любов...Відпустка в Амстердамі

Тур тривав з 29/12/2016 по 05/01/2017. Купували тур вже вдруге в Вікторії з Туристичної компанії “А я на морі! ”. Дякуємо за допомогу в підборі туру, виготовленні віз та надання відповідей на усі наші запитання!

Нашим гідом був Володимир Клименко. Багато розказував про ті країни в яких ми перебували, деколи навіть за багато) Цікаво та не вимушено, часто висловлював свою думку стосовно того, чому наприклад так чи не інакше склалося в тій чи іншій країні. Якщо він попадеться у вашому турі гідом, знайте - вам пощастило!

Відразу скажу, що тур побудований так, щоб максимально ознайомитись з Амстердамом. Після туру, з впевненістю можна сказати, що я був в Голландії, Амстердамі та околицях. Інші міста - вони проїздом, на декілька годин оглядово. Але розумієш це, що по іншому не могло і бути, адже тур без нічних переїздів і все це лише для того, щоб переїзди не здавались такими довгими і скучними.

У Вроцлав не попали, адже не назбиралось достатньої кількості бажаючих, здається всього лише 5 чи 6 зі всього автобусу. Мене і мою дружину це не сильно засмутило, адже тут ми вже були. Перша та остання ніч була в польському місті Легніца, не далеко від Вроцлава. Гарний та чистий готель 4*. Місто не погане, відкритий магазин до пізна, є де прогулятись перед сном.

Наступний день - оглядова екскурсія по Берліну та поселення в Амстердамі. Насправді готель був не в Амстердамі, а в передмісті в містечку Альмера (Apollo Hotel Almere City Centre 4*). Дуже гарне та чисте, багато торгових центрів, готель на березі озера. Кожного дня зранку нас забирали та ввечері завозили автобусом додому. Це було дуже зручно і часу, щоб погуляти та провести час в Амстердамі - повно!

Місто мене дуже вразило, його запах, дух та колорит заворожують! Точно така місцина, яку раджу відвідати! Також поїдьте в містечка, що поруч - це така різна Голландія!

Назад була ночівля в Німеччині. Потім заїхали в місто Франкфурт-на-Майні. Екскурсія, трішки часу походити погуляти самостійно, поїли “Братвурстів” (німецьких ковбасок).

Перед поверненням додому заїхали ще раз в Легніцу на ночівлю і додому.

Тепер особлива подяка водіям, які показали свій професіоналізм при поверненні додому. Адже за 2 дні до кінця туру, вже коли ми були в Німеччині, якраз почалась сильна негода, мокрий та дуже сильний сніг з вітром. Ми без проблем проїхали всю Німеччину та Польщу. Завдяки їхній координації з гідом приїхали ще й раніше запланованого часу до Львова (повезло, на кордоні ми були першими, за нами вже шикувались автобуси). Ніхто не запізнився, був час розслабитись на “Терміналі А” або погуляти по місту.

Щодо оцінок туру, по всіх характеристиках - тверда 5!

Однозначно раджу цей тур та Аккорд і туристичну фірму "А я на морі! "! Гарних всім подорожей! ;)

Номінації відгука "Зустрічати Новий Рік в Європі - вже традиція!"

1

Інші відгуки Roman_lviv

Реклама
Відгуки про інші тури