Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вдруге їду з задоволенням до Словачиини

"Приємно, коли в готелях Словаччини тебе впізнають і дають одномісний номер без доплат :)"

Відгук туриста Аккорд тур Анатолий (КИЇВ) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 30 листопада 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Словаччині  Релакс в термальних джерелах

Всі найкращі подорожі починаються зі Львова. І вже вкотре в цьому впевнюєшся, відправляючись в черговий тур до Словаччини. Переїзд не стомлює, а навпаки, бадьорить, адже навкруги зимові Карпати, ялинкові гори і стрімкі річки. Так, що перетин кордону проходить на одному подисі і ми надвечір вже в Кошице - друге найбільше місто Словаччини після Братислави. Вечірнє місто наповнене сяйвом вітрин торгових центрів, гоміну люду на майданчиках, об'єднаних почуттям святковості, щирого спілкування, доброзичливості і допомоги в виборі букету глінтвейну з кількох вин, що пропозиція покуштувати "ті мадьяр - на пий" наповнена давньою дружбою і гостинністю:).

А поруч скрипочка й музика грає - вечір наступає.

Кошице - це один з діамантів словаків: вперше серед європейських королівств здобув герб міста, в центрі міста по рейках кінна упряж перевозила люд, є тут і Представництво Папи Римського. Що тут жив люд веселий і кмітливий - ви будете вражені будинком жебрака, який не тільки вибодував на той час чималу будову, а й увіковічив своє ремесло в скульптурі.

На другий день переїзд в Попрад, який вважають воротами в Татри. Зустріч з неймовірним ландшафтом природи, кришталевими джерельними водами. Теплом і цілющістю термальних купалень. Одним з джерел натхнення і бадьорості в місті є Aquapark, де від душі можна провести вільний час.

Третій день дорога у високі Татри пролягала по засніженим краєвидам, а при переїзді до Татранської Ломниці попали у таку хурделицю, що весь транспорт зупинився перечекати. Гірськолижний курорт очаровує вас навколишньою красою гір, охайністю перших готелів і святковістю сучасних, джерельною водо, що віками тече без зупинки, вагончиком, що підніме вас на вершину гори Ломницький Штит (2632 м), майстерньою красою крамничок і сувенірів, винокурен, шоколадним виробництвом, де великий вибір шоколаду та колоритних вин і медовий смак бальзаму TATRA TIA. І в подарунок чудово проведенного дня - вечірнє купання в комплексі Врбов. Те, що справжні геотермальні води - це тільки половина сказаного - адже ви насолоджуєтесь не тільки теплом купален, але милуєтесь зірковим небом, ялинкою в ліхтарях. Навкруги можна вільно плавати, пірнати, посидіти на лавці по шию в воді. Підлога гладенька з маленькими отворами через які постійно піднімається вода. Якщо ви загубили з руки брелок від шкавчику, то можна не нервувати - ми знайшли.

В четвертий день перееїзд через Високі Татри ще більш посилив відчуття краси первозванної природи, що так високо цінується і оберігається європейцями: гарно розчищені дороги, не дивлячись на віддаленість і "глухомань". Столиця польських Татр зустрічає білизною засніжених схилів і осель, гоміном вулиці Крупівки, фольклорним різномаїттям сувенірів, колиб і ароматом запеченого сиру. Завершає курортний колорит цієї вулиці гірськолижний підйомник, де в вагончику ви можете піднятись на вершину і помилуватись краєвидами. А завершує весь цей фестиваль єдності з природою - купальні біля Закопане (Буковина Татранська) - великий комплекс різноманітних водних процедур масажного і емоційного характеру - можливість отримати релаксацію всього тіла, емоційну насолоду і контакт з природою. Що підтверджує відому істину: лікар лікує, а природа зцілює.

Гарного вам відпочинку і здоров'я!!!

Дякую Аккорд Тур та Май Тревел за ці позитивні емоції!!!

Номінації відгука "Вдруге їду з задоволенням до Словачиини"

2

Інші відгуки Анатолий

Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури