Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Починати пізнавати світ треба з України

"І немає більшої радості у житті, ніж мандрівки!"

Відгук туриста Аккорд тур Marinella (КИЇВ) на тур
Поїздка: 07 березня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

З "Намиста Гуцульщини" у багатьох починається велика дружба на роки із туристичною компанію "Аккорд-тур". Саме ця мандрівка відкриває подорожуючим світ Карпат, а точніше - Прикарпаття та чарівного краю - Гуцульщини.

Це була моя десята мандрівка українським напрямком із Аккорд-туром, напрямок, до речі, почала для себе відкривати абсолютно неочікувано: приїхавши якось знову з європейського туру Аккорду (це було майже 5 років назад), згадала, що в мене залишилися зайві 200 євро (не встигла на розпродажі у Відні купити собі стоп'ятдесяту сукню) і витратити їх треба із розумом - так і поїхала у свій перший тур, говерлянський. А потім були ще і ще мандрівки Україною, якою я нині подорожую виключно із "Аккордом", адже аналогів за співвідношенням ціни та сервісу/комфорту точно немає ані в кого.

Власне, якщо у вас, друзі, немає великого бажання лазити по горах, ходити пішки по 10-15 кілометрів в день чи ви переживаєте за своє здоров'я, мандрівка "Намисто Гуцульщини" - якраз саме те, що вам потрібно. Фізично вона абсолютно ненапружуюча, зате місць, які залишать у вас багато приємних вражень і стануть несподіванкою - безліч. Спокійне європейське містечко Івано-Франківськ, енергетично потужний Манявський Скит, заворожуючий і віддалений від цивілізації Манявський водоспад, затишна красуня Коломия, драйвовий курорт Буковель, веселий пан Роман зі своїми настоянками, класні надихаючі прогулянки природою та пікнічки - це лише частина того, що ви побачите в цьому турі, від якого лише позитивні емоції. Звичайно, хочеться сказати і за готелі - Надія, Станіславський - високий рівень проживання, комфорт, і це за такі відносно невеликі гроші, які цей тур коштує! Гід Сергій Копанський - то є Дар Божий усім мандрівникам "Аккорд-туру", безумовно, найкращий гід українського напрямку, який щодня створював усій команді найоптимістичніший настрій, піклувався про кожного, як і завжди - допомагав вирішувати будь-які питання, але якщо й навіть ви потрапите на іншу людину-гіда, не спішіть сумувати - в українських турах цієї компанії абсолютно всі гіди суперові, професійні, товариські, дружні і просто чудові люди. Те ж саме стосується і перевезень - водії завжди привітні і професійні, а автобуси - зручні і швидкі.

Хочу висловити декілька слів подяки турагенції Києва "Мер-Ка-Ба", а особисто - Роману Ларіонову, який вирішував всі мої організаційні питання і вдень, і вночі, і у будні, і у вихідні, тому якщо ви не знатимете, де замовити цей тур так, щоб нікуди не їздити і не чекати робочих днів, звертайтеся саме до цієї людини!

Номінації відгука "Починати пізнавати світ треба з України"

7

Інші відгуки Marinella

Голосов 0
Голосов 0
Календарь 16.01.2017 - відгук на тур А над Говерлою зимові хмаринки!
Голосов 0
Календарь 25.07.2016 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 0
Голосов 0
Календарь 08.03.2016 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Календарь 09.08.2015 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури