Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова подорож!

"Було незабутньо, надіюсь, не востаннє :)"

Відгук туриста Аккорд тур Xana24 (Луцьк) на тур
Поїздка: 25 березня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим чарівний завжди! Мілан, Генуя, Флоренція та Венеція!

Дуже давно хотіла побувати в Італії, і ось нарешті вдалося. Подорож тривала з 25 березня по 3 квітня. Боялась розчаруватися, але нічого подібного! Погода була просто чудова, сонячна і тепла. В Римі було навіть спекотно.

Хочу подякувати нашому гідові, Олені Ковальчук, дуже добрій та привітній дівчині! Всю інформацію ми отримували вчасно та в повному обсязі, відповідала на всі доречні (і не дуже) запитання. Олено, дякую за енергійність та піднесений настрій, ти молодець!

Сама поїздка склалась чудово, ми усюди встигли, ходили не тільки на запропоновані екскурсії, а й по власному маршруту. Точно можу порадити тільки одне - у Ватикан варто йти з гідом, тому що без нього буде не так цікаво, та ще й заблукати можна:) По всіх іншим місцях - на ваш розсуд. Якщо ж у Флоренції захочете відвідати галерею Уффіці - також йдіть з гідом. Можливо і дорогувато (35 євро), але ви зекономите свій час, якого у Флоренції мало, і з гідом, звичайно, екскурсія значно інформативніша та насиченіша.

Можу також дати декілька загальних порад - перед поїздкою перечитайте програму туру, вирішіть, куди хочете піти. Пошукайте інформацію в інтернеті, щоб ви чітко усвідомлювали, що хочете побачити і за що платите гроші. Тому що для одних щось цікаво, а для інших - трата часу. Якість вашої поїздки залежить в першу чергу від вас самих.

Також якщо маєте намір піти в музей, собор, базиліку і т. д. беріть з собою невеличку сумку або рюкзак. Тому що з напханим під зав'язку великим рюкзаком вас відправлять в камеру схову, чи можуть взагалі не пустити. Не беріть також з собою ножі, скляні тари і тому подібне, бо попросять викинути.

Ну, і само собою зрозуміло - беріть максимально зручний одяг та взуття. Доведеться багато ходити, інколи навіть бігти - тому це ж для вашого комфорту.

Маю надію, що цей відгук буде корисним, усім гарних подорожей та незабутніх вражень!

Номінації відгука "Чудова подорож!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури