Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Живіть яскраво! Любіть! Подорожуйте! Ризикуйте! Бо ніхто не знає коли приде ваш останній день. Кузьма Скрябін

"Враження від туру " Свіжість джерел Закарпаття" "

Відгук туриста Аккорд тур Сана (Умань) на тур
Поїздка: 11 квітня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

Дуже вдячна компанії «Аккорд» за те, що за такої малої кількості туристів, а саме 10 осіб, тур все таки відбувся.

Згуртував наш «камерний» тур супроводжуючий Сергій Копанський - професіонал своєї справи, дуже відповідальний, досвідчений гід і, загалом, дуже хороша людина. Він запалив нас своєю любов’ю до життя, до природи, до України.

Бонусом для нашої групи також став і транспорт. Коротко можу сказати словами пісні: «там де піхота не пройде, де бронепоїзд не промчиться» там пан Василь на мікроавтобусі проїде. Завдяки йому ми були доставлені максимально близько до місць екскурсій.

Тепер щодо самого туру. Нудьгувати в турі не було коли. Дуже насичена програма, водночас гарно продумана, прорахована та різноманітна по напрямкам. Тут і старовинні замки з елементами містики, і спа процедури у термальних джерелах, і перевірка себе на витривалість при відвідуванні пралісів, і чудові краєвиди з крісел підйомника та з вікон готелів, водоспади, озеро Синевир, смачна місцева кухня та страуси.

Гарні готелі, достатні сніданки. А ще пікнік на природі та відвідування сауни у кінці.

Я відкрила для себе Закарпаття дивними для мене, жителя центральної України, краєвидами, історією, що дбало зберігають, зокрема, жителі Колочави у своєму селі-музеї. Побачила і почула багато нового для себе, отримала великий об’єм інформації для роздумів та аналізу.

Всім раджу відвідати Закарпаття з цим туром. Незважаючи на насиченість програми, він не буде для вас тяжким завдяки чіткій організації. Натомість ви отримаєте заряд бадьорості та нових вражень.

Номінації відгука "Живіть яскраво! Любіть! Подорожуйте! Ризикуйте! Бо ніхто не знає коли приде ваш останній день. Кузьма Скрябін"

2
Реклама
Відгуки про інші тури