Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова подорож- "Рим! Все тільки починається..."

"Все почалося з відправлення з Терміналу А- де все організовано для туриста.А потім почалися незабутні враження від подорожі. Навіть не віриться, що ми проїхали стільки кілометрів."

Відгук туриста Аккорд тур Татьяна (Бориспіль) на тур
Поїздка: 15 квітня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим! Все тільки починається… Флоренція + Венеція

Прекрасні враження від подорожі!

Ми з подругою подорожували за кордон вперше. Трохи хвилювалися, як пройде тур. Та наші побоювання виявились марними-все пройшло настільки організовано, що відчували себе комфортно. Група підібралась спокійна, всі терпляче перенесли два нічні переїзди. Єдине, що розрядився телефон і після нічного переїзду його ніде було зарядити. А так-максимум емоцій, цікавої інформації.

Наш супроводжуючий Олексій Федінчик так терпляче і професійно доносив до групи всю інформацію, що все вийшло вдало і ми виконали програму туру з точністю до хвилин.

Дуже сподобався Будапешт, і Флоренція, і Рим, і Венеція, і Ватикан! Дуже запам'яталися екскурсоводи Андрій в Римі, Надія в Ватикані, Ліліана в Венеції.

Дякую компанії Акорд - тур за професійність. Надіюсь поїхати ще - дуже багато цікавого можна винести з ваших добре організованих подорожей.

До зустрічі!

Номінації відгука "Чудова подорож- "Рим! Все тільки починається...""

0
Реклама
Відгуки про інші тури