Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий вiдпочинок

"Це був той тур, який я не хотiла щоб закiнчувався... Знову в подорож, знов з акорд туром, який ми дуже полюбили минулого літа. Хоча тур був протягом чотирьох днів, але я дуже гарно провела час. "

Відгук туриста Аккорд тур Кристина  (Одеса) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 20 квітня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Родзинки Закарпаття

День перший. Львів - Мукачево

Все почалося з вокзалу Львова, звідки нас забрали та привезли вже до знайомого "Терміналу А", де ми трохи відпочили від потягу та змогли прийти до тями: D Нашу групу забрали останніми, всі сіли до автобусу та вирушили до Закарпаття. І, он як, я великий географ думала, що Львів, Карпати та Закарпаття відносяться один до одного, але вдалося так що я помилялася. Соромно було, що не знала цього, тому що Закарпаття це не тільки дуже далеко від Львова, це навіть не його область. Коли ми зробили зупинку в Карпатах, нас зустрів сніг. Так, це точно! Сніг у квітні. Весна цього року вирішила трохи пожартувати з нами. Жінки, що ж зробити то!) Побули 30 хвилин, та поїхали далі. Закарпаття зустріло нас холодною погодою та ми змерзли як не знаю хто, але це ніяк не вплинуло на гарні враження від Мукачевського замку та цікавих історій, які розказав нам наш екскурсовод Юра. Мукачевський замок подарував нам чудові враження та відпустив з гарним настроєм тому що не можна не закохатися в історію та архітектуру цього місця. Вирушаємо далі: екскурсія по чудовому місту Мукачево. Не зважаючи на те що ми всі дуже змерзли ходити по місту, тому що було тільки + 3 градуса та ніхто такого не очікував від квітня, ми отримали багато чудових вражень від міста та історій які розказував нам екскурсовод. Дві години екскурсії та нас забрали до готелю. Не буду брехати, але готель був дуже поганий, гарних вражень не залишив, але все ж таки ми туди не жити приїжджали, а в тур. Ввечері був свободний час, а ми жили не далеко від центру міста, тому пішли одразу ж гуляти та смачно поїли в місці під назвою Трактир, але там наявні місця й краще. Нічого, нічого, наступного разу щось ще пошукаємо ;) Але було дуже смачно:)

День другий. Ужгород

Другого дня нас чекал прекрасний Ужгород і нам дуже дуже дуже пощастило з погодою тому що було сонечко і тепло. Настрій одразу ж з'явився. Я була в передчутті тому що не тільки чекала на зустріч з цим містом, а й знала, що там живе моя хороша подруга з якою я ніколи не бачилася але спілкувалася в Інтернеті. Ужгород зустрів нас тепло не тільки погодою але й магічною сакурою від якої я була в превеликому захваті тому що ніколи не бачила її в такої кількості. Нас повели до замку, де мені сподобалося не менше та почула дуже цікаві історії. Після цього нас повели гуляти по місту та як раз там я зустріла свою подругу яку була дуже щаслива бачити. Жаль що в нас було тільки дві години часу але це були настільки щасливі дві години, що це зробило наш тур ще краще. Але на жаль нам прийшлося попрощатись та ми поїхали далі до міста Перечин щоб поїсти смачної української кухні та послухати наші народні пісні. Та ось там я закохалася в нашу культуру, їжу та пісні. Я ніколи не цікавилася культурою нашої неньки, та даремно тому що в Україні також є багато цікавих місць, історій, пісень та дуууужееее смачної їжі. Та дякую пану Івану за те що заспівав для нас.

Що ж, вирушаємо далі до Невицького замку. Боже мій, це насправді фантастичне та магічне місце. Як жаль що фотографія не може передати цю красу яку я там бачила та просто хотіла залишитися там назавжди тому що Невицький замок це те місце яке перенесло мене в той час про який нам розказував наш екскурсовод. Але на жаль ми залишили це магічне місце та поїхали назад до готелю. Саме в другий день нашої поїздки я закохалася не тільки в культуру, а й в нашу країну в цілому.

День третій. Берегово

Найважливіший день, тому що це був день народження людини, із-за якої ми відправилися в цей тур - моєї матусі. Та вийшло так що як раз в цей день нам випали купальні та дегустація Закарпатського вина.

Почалося звісно все з купалень де ми погрілися, омолодилися та гарно провели час ;) Після цього ми поїхали гуляти по місту півтори години та смачно поїли в ресторані під назвою "Золота Пава". Сподіваюся, що не зробила помилку в назві: D Та потім нас забрали на дигустацію вина. Дякую Юрко що пожартував над нами коли ми спізнилися на п'ять хвилин. Більше ми цього не робили: D

Не буду багато говорити про вино, тому що я не любитель алкоголю взагалі але вино дуже хороше, воно справжнє. Було цікаво послухати про нього, як його роблять і так далі. Але мені сподобався сік. Ага, я нормальна людина: D Жартую)

Було дуже приємно бачити, коли акорд привітав мою маму з днем народження:)

В 16:00 ми повернулися до готелю але це був не кінець тому що в 21:00 нас чекала інша екскурсія в Мукачеві в Чинадіівському замку. Жаль що не можна було знімати відео але я не думаю що змогла би передати це відчуття яке було тому що я думала мовби то потрапила в той час, було так тихо-тихо, а екскурсоводи ходили разом з факелами та дуже цікаво розказували про події в цьому замку та Ілону Зріні яка відмовилася від всього заради кохання.... Після цієї магічної екскурсії в готель та спати тому що вставати рано та вирушати назад

День четвертий. Мукачево - Львів

Це був той тур який я дуже не хотіла щоб закінчувався. Такі ж відчуття були коли я прощалася за Парижем, але я пообіцяла що повернуся та обов'язково зроблю це тому що буквально закохалася в ці місця де я побувала. Останніми нашими зупинками були санаторій Карпати де ми також побували в замку графа Шенборна та умили обличчя з джерела краси, так сказати - омолодилися: D Там дуже красива територія та сподобалася історія про люстру під яку якщо стати то вона почне крутитися якщо жінка не вірна свому чоловіку. Я не заміжня але встала: D Звісно ніщо не крутилося, ахах)

Після цього вирушили до Львову та наш гід Юра віддав нас екскурсоводу. Не хотілося прощатися але це була остання зупинка: (Нам зробили дуже хорошу екскурсію по центру Львова та я побачила багато цікавого та чудового. Я завжди любила це місто хоча й була тільки один раз коли була малою зі школою але там я знов відчула себе тою ж школяркою якою колись потрапила в це чудове місто. Звісно ж за кілька годин ми не обійшли все все але дуже багато й погода над нами добренько пожартувала тому що було й сонце, й град й сніг разом. Квітень явно випив та йому було пора додому: D Та й нам теж: (Нагулявшись та смачно поївши ми повернулися на вокзал. Дуже не хотілося покидати Львів але я обов'язково повернуся!

Дякую акорд туру за ще одну казку та до нових зустрічей ❤

Номінації відгука "Найкращий вiдпочинок"

1

Інші відгуки Кристина

Календарь 12.06.2016 - відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури