Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відгук

"Позитив: Неперевершені Амстердам та Париж. Водії справжні профессіонали, керівник туру олимпійський чемпіон із спілкування з складними туристами. Негатив: навіщо "Аккорд-туру" все ускладнювати."

Відгук туриста Аккорд тур Andrew Bonk (Вінниця) на тур
Поїздка: 21 квітня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 0 «

Відгук на тур Щасливий випадок… Амстердам, Париж, Брюссель і Люксембург

По перше мої земні уклони водіям Олегу та Івану, а також керівнику групи Кристині. Вся супроводжуюча команда справжні професіонали, люди на своєму місці.

Це моя 8 подорож з "Аккорд-туром". Дана туристична компанія повністю мене влаштовує і, сподіваюсь, влаштовуватиме в подальшому. Мені не зовсім зрозуміло пакети для екскурсій. В моєму випадку з вини компанії не відбулася екскурсія в Нормандію, яку я планував. Екскурсія коштує 68 євро (мій екскурсійний взнос складав 60 євро). Тобто, компанія не виконала свої зобов'язання - гроші вкладені в пакетний тур не повертаються. Я змушений був на 60 євро набирати не потрібні мені екскурсії. Наприклад, екскурсія у Франфурті на Майні коштувала мені 21 євро. А виглядало все так: екскурсовод жінка старечого віку, яка ледве пересуває ноги, не вміє користуватися мобільним телефоном (шукала нашу групу біля 30 хв, а це все дорогоцінний час). Завела нас у один костьол, а потім розповідала байки стоячи майже на одному місці. Стосовно сертефікатів на День народження то виглядає все таким чином, як обмін кришечок від Coca-cola на плюшових ведмедиків. Ніби-то відбувається, але практично виконати неможливо. Навіщо все так ускладнювати?

Хоче компанія зробити адресну знижку - будь ласка, робіть. Туристи з якими я спілкувався і так їдуть в тур і не просять компанію про знижки. Немає у компанії можливості зменшувати вартість туру ніхто не просить, а робити з замовлення туру якись трюки, як на мене, це принизливо. Сподіваюсь хтось читає ці відгуки і робить висновки.

P. S. я навмисно вказав некоректну дату народження що не втрачати час на незрозумілі сертифікати.

Номінації відгука "Відгук"

0
Реклама
Відгуки про інші тури