Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відкриваючи Угорщину…

"Отже, тур «Мрії в подарунок..» хотілося б порекомендувати всім, хто хоче познайомитися з прекрасною Угорщиною ближче: відчути її на смак, дотик, аромат і колір …"

Відгук туриста Аккорд тур olga-zavalnjuk (Херсон) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 02 травня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Мрії в подарунок… Егер, Відень і Будапешт!

122 відгуки про тур «Мрії в подарунок..» − говорять про те, що даний напрямок досить популярний серед туристів і тут важко що-небудь додати. Та для мене цього разу Угорщина почала відкриватися не як транзитна країна, а як країна, яка прекрасно підходить для легкого, достойного і цікавого відпочинку. Саме у цьому турі не схотілося відвідувати Відень (декілька годин у ТАКОМУ місті нічого не принесуть), а віддати перевагу насолоді у купальнях графа Сечені.

Сподобалося все: бароковий Егер і його неперевершені вина, яскраві угорські травневі деревця і ситна угорська кухня із щедрим додаванням паприки, архітектура аристократичного Будапешта і цікаві прогулянки з екскурсоводами – пані Наталею, Оленою та Людмилою.

Тихе і казкове містечко Сентендре взагалі торкнулося моєї душі своєю камерною атмосферою, жителями-ремісниками і їхньою любов’ю до справи, якою займаються. Музей марципанів, Різдвяний музей, ятки з лавандою, народною вишивкою, в’язками паприки та лагенарій, магазинчик із синьо-блакитними вберями, виготовленими старовинним угорським способом фарбування тканин (вибійкою) … Теракотові дашки міста... всього не перелічиш!

Легендарні кондитерські «Жербо» та «Szamos» у Будапешті додавали легкої аристократичності нашому відпочинку.

Тур вихідного дня мав прекрасне завершення: печерної купальні в Мішкольц-Тапольце! Світлові ефекти, таємничість і загадковість...

Так, тур вдався. По-перше, завдяки нашому незмінному тур-агенству «Екзотік клуб», по-друге, Аккорд туру, ну, і звісно нашим із Сестрою старанням! На жаль, трохи засмучувала робота нашого керівника групи – Олександри Сечіної (у турах з Аккордом ми вже в одинадцятий раз, тому є з чим порівнювати): чомусь копії українських паспортів ми робили поспіхом на терміналі А, нормально не поснідавши; програма туру не виконувалася у повному обсязі (не відбулися поїздки до Токаю і Вишеграда!), аудіо супроводження було повністю відсутнім, а відео – не витримувало жодної критики (НЕ ЦІКАВО, повтори із туру в тур, НЕ ДОРЕЧНО і без смаку, ГОЛОСНО і після 22.00); не вистачало інформації по маршруту, особливостям пересування у міському транспорті, картам, обміну грошей тощо! Але я впевнена: у Олександри все попереду, а професіоналізм і досвід прийде з черговими турами.

Отже, тур «Мрії в подарунок..» хотілося б порекомендувати всім, хто хоче познайомитися з прекрасною Угорщиною ближче: відчути її на смак, дотик, аромат і колір …

Номінації відгука "Відкриваючи Угорщину…"

1

Інші відгуки olga-zavalnjuk

Календарь 30.04.2015 - відгук на тур Родзинки Закарпаття
Голосов 0
Календарь 28.04.2014 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 122
Календарь 13.07.2013 - відгук на тур Таємниці Північної Німеччини!
Голосов 34
Календарь 01.05.2013 - відгук на тур Веселка Карпат!
Голосов 9
Календарь 22.07.2012 - відгук на тур Шум прибоя!
Голосов 8
Календарь 22.07.2011 - відгук на тур Променистий настрій...
Голосов 8
Реклама
Відгуки про інші тури