Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Балкани з Аккордом

"мій позитивно-негативний відгук"

Відгук туриста Аккорд тур Іринка (КИЇВ) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 30 квітня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В обіймах Балкан!

Тур був дуже насичений, вражень лишилось багато. Єдине було складно в тому, що велика кількість км в турі і два нічні переїзди. А автобус був не занадто м’який для таких відстаней. Можна сказати, що ми більше їздили ніж ходили. Однак завдяки цьому побачили велику кількість всього.

Дуже здивувала Македонія, столиця Скопьє це просто вау, каньйон Матка також дуже красиве місце хоча ціна на екскурсію дуже завищена враховуючи те що каньйон знаходиться в радіусі 15 км від столиці і туди ходять навіть міські автобуси. Саме через те поїхали туди самостійно.

Софія і Белград міста одноденки, але також є що додати в скарбничку вражень. Особливо сподобалась Румунія дуже вражаючий палац Парламенту в Бухаресті, замок Пелеш один з найкрасивіших замків, які доводилось бачити. І місто Брашов то відкриття для мене, як для туриста.

Із неприємних моментів те що Аккорд тур не пише про ціну квитків. Тільки в дужечках + вх. квиток, то пишіть хоча б приблизну ціну квитка. Наприклад багато людей були шоковані ціною квитків, яка не маленька. На подальше цю вашу нову фішку буду знати і уточнювати зразу ціну квитків. Ну і окремий негатив зробили водії автобуса, які просто кидались на туристів за їжу в автобусі. Люди були настільки нажахані що тільки на третій день почали їсти снеки і то і з під поли. Скільки їздила усюди вперше таке бачила, просто ор на людей. Тому шановні аккордівці прийміть до уваги цей момент і якось ретельніше наймайте автобуси в тури і водіїв. Бо ставлення реально нелюдське, що додає багато мінусів вам як тур оператору. Хоча реально ви були колись в моєму рейтингу номер один. Дуже шкода, що не змогли тримати марку.

Номінації відгука "Балкани з Аккордом"

1
Реклама
Відгуки про інші тури