Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Бочку меду можна зіпсвати ложкою дьогтю, але на щастя так не вийшло

"Tourmix найкраще агенство! Вім рекомендую!!! А от про Аккорд Тур покищо так сказати нажаль не можу… Таке враження, що вони намагалися зірвати нашу відпустку… Тур мега класний і нам дуже сподобався. Ми їхали за враженнями та емоціями і ми їх отримали."

Відгук туриста Аккорд тур Chornous (КИЇВ) на тур
Поїздка: 07 травня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Мої найкращі друзі Амстердам і Париж

… і так… Кордон із Польщею перетнуто і ми із Тетяночкою повертаємось із туру «Мои лучшие друзья Амстердам Париж и Я»… Якби мене не продуло від кондиціонеру у автобусі, ми зайшли б до офісу Аккорд туру і відгук був би коротший (я багато упустив би) і менш змістовний, але так як із температурою 38 прогулянки по чудовому місту Львів мене мало манили, ми мусили міняти квитки і повертатись до дому на добу раніше.

Тур «Мои лучшие друзья Амстердам Париж и Я» мега класний і нам дуже сподобався. Ми їхали за враженнями та емоціями і ми їх отримали. Враховуючи ще й те, що у Європі це наша перша відпустка ми у захваті і задоволені. Тут я дуже дуже також дякую агенству #Tourmix і безпосередньо Сергію та Альоні. Мега красне супроводження клієнта від початку і до самого від’їзду. Я рекомендую це агентство всім киянам та не киянам, вони зроблять все залежне від них, щоб ваша відпустка вдалася на всі 100%. Від їхньої роботи я у захваті і відтепер всі поїздки намагатимемось здійснювати лише через них. Ще раз щиро ДЯКУЮ!!!

А от про Аккорд Тур так сказати нажаль не можу… (Не дивлячись на те, що поїздка була дуже добре організована і продумана) Таке враження, що вони намагалися зірвати нашу за чотири місяці заплановану відпустку…

1. Змінили нам тур (спочатку ми вибирали інший) але запропонували альтернативу.

2. Можливо я чогось не розумію… Але поясніть мені, це нормально, якщо ми заплатили за дві екскурсії із трьох більше ста євро – залишити нас у готелі і щоб ми самостійно добирались за 25 км від Амстердаму (ЗА ВЛАСНІ КОШТИ) до точки, де нас мав підібрати інший автобус, щоб відвезти до своєї групи? А якби ми не знайшли, то все? Гроші пропали і не повернулись нам??? (Це як досвід для інших туристів, якщо Ви не боїтесь і впевнені в собі, то можете робити як ми, а якщо ні – то уточнюйте і задавайте питання всі одразу!). ЦЕ НОРМАЛЬНО??? У ВАС ТАК ПРАКТИКУЄТЬСЯ?

3. І найбільший вибух нашого мозку… Готові?...

Ще в перший день наш гід пройшов по автобусу і зібрав у всіх гроші за екскурсії, які ми хотіли відвідати. Ми заплатили наперед, це нормально, ми не проти… АЛЕ…

Коли ми поверталися до України, по бажанню групи і по наявності часу мала відбутись екскурсія до Кракова. МИ З САМОГО ПОЧАТКУ ЗАПЛАТИЛИ ЗА ЕКСКУРСІЮ ДО КРАКОВА!!! А наш гід вирішив провести її у Вроцлаві, який нам не цікавий. І дізнались ми про це вранці перед виїздом. Він весь вечір морозився і не давав чіткої відповіді про місто куди ми поїдемо, а вранці коли ми дізналися і я попросив повернути кошти за екскурсію, яку ми не замовляли – він сказав, що за годину ніби якби не можна вже… А ДАЛІ… Мммм…

Коли я продовжив наполягати на поверненні коштів нам запропонували кілька варіантів:

- Висадити нас за 20 км від Вроцлава на заправці, а на зворотній дорозі забрати. Аккорд – це нормально???

- Заплатити нам за трансфер до Вроцлава по 10 євро, якщо ми не хочемо іти на екскурсію… ЦЕ НОРМАЛЬНЕ ВІДНОШЕННЯ ДО КЛІЄНТІВ?

Емоціям нашим не було меж…. Після того, коли я сказав, що буду у офісі Аккорду, ми прийшли до консенсусу і кошти нам повернули, але осад то лишився…

Сам тур був бомба! Берлін - неймовірно сподобався, а екскурсовод Алла справила найприємніші враження і доповнила наше враження про це чудове місто. Амстердам – теж пречудове місто, знайомство з яким потрібно починати із «кофе шопів», головне знати всьому міру. Париж – місто музей, центральна частина сяє і зачаровує, а от околиці, дивують своїм брудом. Хайдельберг – невеличке містечко, зі своєю історією та смачним крафтовим пивом.

Окремий абзац про екскурсоводів. Всі дуже освідчені і класні по своєму, але нагружали такою купою імен, фактів, історій та різних дрібниць (крім Алли в Берліні – у неї було все чітко), що в якісь моменти доводилось уходити і не слухати бо ця вся фігня реально завтомлювала. Ну і відповідно пронизувала думка, а нафіга ми платили за ці екскурсії? Сенсу від них ніякого, тупо шквал інформації, запам’ятати яку не було можливості і бажання. Я пропоную Вам спробувати наступну практику. За екскурсію платити по її завершенню. Сподобалась – заплатили. Не сподобалась – ні. Ви тоді б мали реальну картину про якість екскурсій.

P. S. В цілому туром задоволені, негативні моменти не зіпсували загального враження і ми можливо будемо користуватись послугами Аккорд Туру. Було б непогано, якби деякі недоліки все ж таки були усунені… І мені хотілося б отримати відповіді на мої запитання.

Номінації відгука "Бочку меду можна зіпсвати ложкою дьогтю, але на щастя так не вийшло"

1
Реклама
Відгуки про інші тури