Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший активний відпочинок

"Рейс 911. "Карпатський тандем" ...або відпустка для активних" - подарунок, який ми з донькою влаштували собі на мій день народження."

Відгук туриста Аккорд тур Larisa Fedorivna (КИЇВ) на тур
Поїздка: 26 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур "Карпатський тандем" …або відпустка для активних

Це був чудовий активний відпочинок у Карпатах – наш перший саме тур у гори! Їздили удвох з донькою Наталкою. По-перше, тур нам оформила хороший професійний менеджер Галина Павленко (вдячні за оперативність і гарне ставлення!), а по-друге, в Акорд-турі працюють супер-гіди, і один із них – наш гід Юра Мартинюк.

Сходження на вершини, полонини, рафтинг по Черемошу, водоспади, Соколине око, Тернишорська Лада тощо – це все захоплюючі етапи туру. Майже рік минув з тієї незабутньої подорожі, але в пам’яті кожна деталь. Підібралася весела, доброзичлива група.

Карпати настільки заповнюють своєю красою, своїм диханням свідомість, що поглинають відчуття реальності, поглиблюють почуття любові до України, яку я і так безмежно люблю, а потім не відпускають пам’ять багато-багато днів, місяців. Ми після завершення туру ще на добу залишилися у Львові, і от бродили по славному місту, в душі сумуючи за Карпатами і людьми, з якими познайомилися в турі і чудово провели 8 днів...

Моя донечка Наталя після повернення з туру написала такі рядки:

«Я подумки вертаюсь в ті місця,

Де неземна краса Карпат милує очі,

Де одночасно теплі й прохолодні ночі.

Куди потрапить можуть всі охочі,

Щоб залишить навіки там серця…»

Результатом цілковитого вдоволення минулорічною поїзкою в Карпати стало те, що ми знову купили в Акорд-турі цікавий і насичений подіями тур – «Відпустка різнобарвна, наче сни» на липень 2017 року, звернувшись до нашого улюбленого менеджера Галини Павленко.

Любі Карпати, до скорої зустрічі! Безмежно любимо вас і весь наш рідний український край!

Номінації відгука "Мій перший активний відпочинок"

3

Інші відгуки Larisa Fedorivna

Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури