Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Париж + Мюнхен

"Відгук буде об'ємним та по можливості вичерпним! Корисний більше для бюджетних туристів та людей, котрі полюбляють планувати свій час самостійно (навіть в такому насиченому та похвилинно організованому турі). "

Відгук туриста Аккорд тур Аліна (Рівне) на тур
ще
36
фото
Поїздка: 17 травня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Почну з самого початку. 16.05 ми приїхали у Львів, вирішили з чоловіком, що так буде зручніше, спокійно виспатись та їхати повними сил та енергії в тур 17.05. Раджу всім так робити, бо тур фізично складний і якщо ви з поїзда або лише зранку приїхали машиною, а попереду 600 км до Будапешта + проходження кордону, то до столиці Угорщини є великий шанс доїхати ніякими. О 8:10 відбувся трансфер із залізничного вокзалу до термінала "А". О 9:30 ми стартували в подорож. Наш гід - це окремий відгук на 10 сторінок можна написати, і то буде замало. Якщо коротко: Петро - організований, ввічливий, не байдужий до того щоб туристам було комфортно та все зрозуміло в турі, веселий, обізнаний здається у всьому на світі, не гід, а просто мрія. Якщо вам кажуть, що з вами їде Петро Біляковський, то можете вже бути спокійними. Підбір фільмів, музики, корисної інформації все на 5+. Поки їхали до кордону оголошувались організаційні моменти + дивовижні розповіді про мешканців Карпат та їх побут. Кордон дуже швиденько проскочили близько 2-х годин і ми поїхали далі. У Будапешті ми були о 20:00 (за їхнім часом 19:00). Далі була піша безкоштовна екскурсія 45 хв і гід Анатолій (у кожному місті є свій гід, що проводить екскурсії). Анатолій, то щось незабутнє, хто був у турі розуміє про що я... для тих хто планує подорож розкривати всі карти не буду... Оскільки ми брали базовий тур пакет на 38 Є і їх треба було використати, ми визначились, що то буде кораблик у Будапешті та кораблик у Парижі, і не прогадали. Шампанського наливали стільки, скільки зможеш випити, тому порада - беріть з собою їжу (бутерброди, шоколад..) обов'язково!!! Це незабутнє видовище, краса неймовірна і як стало зрозуміло вже на 7 день нашого туру, на це місто краще дивитись вночі, коли воно світиться. Потім був переїзд в місто Дьор та готель Raba на території Угорщини. Пізнє заселення (кожного разу на ночівлю орієнтовно 00:00 - 01:00). Готель нормальний, а шведський стіл найкращий. Зранку ми прокинулись раніше щоб оглянути місто. Погуляли годинку і о 10:00 виїхали до Мюнхена. Так як, автобус має стояти 9 годин без руху обов'язково, то ви собі орієнтуйтесь о котрій годині ви приїхали в готель і скільки часу у вас є оглянути місцевість до виїзду зранку, але гід про це все говорить, тому слухайте уважно. Санітарні зупинки кожні 3-3,5 години. Проблем жодних не було. Намагайтесь повертатись вчасно щоб не затримувати групу, бо все реально розписано похвилинно і водії їдуть і так з максимальною швидкістю і нагнати змоги не буде втрачений час, тому менше побачите в самих містах. Повірте заправки і туалети, то не саме цікаве.

18.05 - 560 км і ми приїхали в Мюнхен о 17:00. У нас було 3 години на все про все. Трохи замало, але ми з чоловіком були підготовлені (вдома заздалегідь спланували маршрути по містах і виписали місця, які хотіли б відвідати, тому час не був втрачений даремно), погуляли по центру і пішли в Хофбройхаус (пиво 2л + сосиски на двох обійшлось в 33 Є), найвідоміший пивний ресторан (рекомендуємо його), потім посиділи в парку, поспостерігали за місцевими. О 20:20 ми виїхали до Страсбурга (370 км) о 01:00 прибули в готель. Автобуси були комфортні, але відстані просто нереальні, в день по 700-800 км. Кому якщо у вас мало ентузіазму та щось хворе (ноги, спина) можна і не витримати. Важливо ще вдома себе налаштувати правильно, зарядитись позитивом і неперборним бажанням побачити Париж і тоді все буде круто. Готель Appart'City Strasbourg Aeroport не поганий + був міні холодильник, що дуже важливо в попередньому готелі він теж був. Не було його в Парижі і це біда, бо туристи хочуть щось смачненьке привезти додому та і з собою беруть продукти в дорогу, бо ціни в Європі, то окрема тема.

19.05 - дорога Страсбург - Париж = 500 км. І нарешті ми в Парижі приблизно о 19:00. Далі автобусна безкоштовна екскурсія по місту + інформативний гід Олена. Єдине, що перед екскурсією нас завезли в парфумерний магазин і там ми втратили 40 хв Парижу. Після оглядової екскурсії деякі туристи поїхали в Лувр пробули там не більше ніж годину, а потім на вогні нічного Парижу. Ми вирішили самостійно знайомитись з містом. На це у нас в перший вечір було більше 3-х годин. Ми гуляли центром, а потім пішли в супермаркет (в Парижі їх катастрофічно мало, тому якщо бачите якийсь заходьте без сумнівів, бо наступний 40 хв треба шукати) купили вина, сирів, багет і гайда до Ейфелевої вежі. То щось неймовірне))))))) посиділи, пофотографувались. О 23:40 загальні збори на Конкорді і переїзд в готель в Парижі - Median Paris Congres. Такі собі номери, але чисті, і то вже не погано. Сніданки нормальні, не Угорщина звісно, але не все так страшно. 20.05 - вільний день в Парижі!!! Не полінуйтесь і сплануйте його вдома, вивчіть карту міста, карту метро, щоб не витрачати дорогоцінний час на організацію, а насолоджуватись Парижем. Поснідавши ми пішли по своєму маршруту: готель - Мулен Руж - Монмартр - Сент-Уан - готель - перепочили - на метро і до Тріумфальної арки - Єлисейські поля - спустились до Сени - вздовж неї до кварталу Маре - там пообідали в les philosophes (1 порція національного супу 9 Є, кава стартує від 4 Є) - далі Нотр-Дам де Парі - Латинський квартал - Люксембурзький сад (чудове місце! + ми купили вина собі та сира на вечерю туди) - Монпарнас - сіли на метро (боятись його не варто, подивіться вдома відео на YouTube, як купувати квиточки і вперед) та приїхали в готель, десь о 21:00 ми згадали, що забули про супермаркет і сувеніри додому і швиденько побігли в магазин (супермаркети в Парижі працюють до 21:00 - 22:00 майте на увазі). Ось такий насичений день. Якщо ваша мрія побачити Париж і відчути його, то не витрачайте цей день на Нормандію та й від автобуса відпочити, повірте не мало важливо, і така можливість є саме в Парижі. Останній день в місті закоханих 21.05 - мій день народження, ми ще вдома заздалегідь купили квитки в Лувр, онлайн на сайті музею, на 9:30 (здійснилась моя мрія) виходили 3 години, вражені це нічого не сказати. Потім на 14:00 у нас був кораблик по Сені, чудовий спосіб сказати Парижу до побачення. О 15:30 ми виїхали з міста в напрямку Німеччини. Дорога - 703 км до готелю в Ульмі - Confort hotel Ulm - найкращий готель в турі.

22.05 Ульм - Зальцбург = 302 км і ми на батьківщині Моцарта. Гарне, спокійне місто, десь 3 години ми мали щоб з ним познайомитись і цього насправді достатньо. Рекомендуємо відвідати кафе та випити їхнього пива Trumer Pils, також у них дуже смачні десерти. Супермаркет Billa не оминіть. Далі знову дорога Зальцбург - Будапешт = 544 км, поселення на ночівлю в готель Atlantic, Будапешт - найгірший готель з усіх (фену нема, голову дівчата мийте в Ульмі), про чистоту там не чули, але це було о першій годинні ночі, настільки були втомлені і виснажені, що і в сараї спати могли б. Але таким станом речей туроператор користуватись не має. Ми поставили собі будильник і 1,5 години погуляли по місту, до від'їзду. В купальні з групи ніхто не поїхав, бо я так розумію сил просто не вистачило. Замало часу для такого міста. Далі дорога додому та угорське місто Егер (дуже смачна їжа та вино) гарно посиділи вдвох на 11 Є. У Львові були о 23:30 і відразу поїхали на залізничний вокзал. Порада: бронюйте житло не на терміналі "А" а в місті, бо там сталась якась накладка (його закрили на прибирання після весілля) і людям довелось селитись посеред ночі в інший готель, про який вони ні сном ні духом.

Підсумовуючи, скажу, що тур вартий своїх коштів, організація на тверду 4+, гід на 5+, водії на 5, готелі на тверду четвірку. Поради: брати їжу з собою 100% (тривалого зберігання), подушечки під голову, парасольку або дощовики, якщо прохолодна пора року, то і плед, подивитись вдома, місця які вас цікавлять і як до них дістатись громадським транспортом. Для батьків, які сумніваються чи брати з собою дитину в такий тур, напишу, що брати це точно, але віком десь від 10 років. Старшим людям теж не потрібно боятись (з нами в групі їхала бабуся 80 років і все добре). Вдячні за підтримку турагентству Флайдер м. Рівне і Аккорд-туру за таку чудову подорож і незабутні враження.

Номінації відгука "Париж + Мюнхен"

4
Реклама
Відгуки про інші тури