Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Я кохаю тебе, Україно!

"Чарівні враження, позитивні емоції, гордість за Україну."

Відгук туриста Аккорд тур Александр (Знам
Поїздка: 12 червня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше

Всі міста, місця та маршрути туру вже багато разів описані (досить яскраво) в попередніх відгуках, які нам дуже допомогли, тому не буду повторюватися. Так, дійсно, всі ці об’єкти підходять під визначення – «тільки чудеса», але не можу погодитись із продовженням назви туру – «... і нічого більше». Більше – було. Звичайно, завдяки керівнику групи – Ользі Гуледза. Це дійсно дуже розумна, ерудована, захоплена історією та літературою... і, головне – Патріот.

Сподіваюсь, що туристам нашої групи, які приїхали, у більшості своїй з російськомовних міст – Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Харків, хоча б трохи передалась любов та гордість Ольги за нашу країну. Завдяки тому, що Ольга цей тур проводила багато разів, то давала вичерпну інформацію про майже усі, навіть самі невелички населені пункти, через які ми проїжджали. До того ж, якщо по маршруту були якісь цікаві обьєкти, такі, наприклад, як костел Св. Антонія в селі Лосяч, або дуже красива ділянка маків у полі, Ольга робила групі бонуси – невеличкі фотопаузи, внаслідок чого у нас з’явились гарні світлини. Так саме вичерпно вона підказувала водієві про всі нюанси маршруту.

Водій Маркіян дуже молодий хлопець, їхав за цим маршрутом вперше, але довів, що він уже профі і як водій, і як механик. Проблему, яка виникла у автобуса в останній день туру, він вирішив під час обіду групи у Тернополі, так що мабуть деякі нічого і не помітили.

Група була велика, досить дисциплінована. Звичайно, були деякі туристи, про яких було не зрозуміло, навіщо їхали саме у такий тур, але більшість щиро цікавилась та захоплювалась тими частинами України, які ми побачили. Як я вже писав, більшість групи була російськомовною, але сподіваюсь, що ми всі (і я) скоро будемо розмовляти нашою рідною мелодійною та колоритною мовою. Для цього все робили і Ольга (яка була і гідом у двох об’єктах), і всі гіди у містах.

Взагалі, все що відбувалося з нами у цій мандрівці, сприяло тому, щоб закохатися в Україну, в її чарівні краєвиди, цікаву та неповторну архітектуру, складну історію, солов’їну мову, талановитих постатей, які щиро любили свою Батьківщину.

За ті декілька турів, що ми провели з «Аккордом» уперше зустрівся з такою кількістю гідів без «слабких місць». Всі дуже компетентні, харизматичні, обізнані, патриотичні. Навіть жалкую, що в анкеті заповнив графу – «якій гід сподобався найменше», всі були на дуже високому професійному рівні.

Про готелі писати не варто, не факт, що в інших виїздах будуть такі самі. Екскурсії треба брати усі, бо всі запропоновані об’єкти дуже цікаві.

І наприкінці, ми прибували у Львів дуже впритик до поїзду, і Ольга (знов вона!!!) запропонувала довезти нас до ст. Красне, де поїзд пізніше, що гарантувало неможливість спізнення. До речі, про таку опцію є пропозиція «Аккорду» вказувати у програмі туру, що дозволить туристам гарантовано встигати на поїзди в напрямку Херсону та Запоріжжя. Ще раз дякуємо команді «Аккорду» за такі цікаві тури по нашій Україні, привіт туристам рейсу 313!

Номінації відгука "Я кохаю тебе, Україно!"

2

Інші відгуки Александр

Календарь 02.09.2018 - відгук на тур Літній світ: Болгарія!!! (9 днів)
Голосов 6
Реклама
Відгуки про інші тури