Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дивно затишний і цікавий Краків, друга столиця Польщі!

"Цікавий подорож!"

Відгук туриста Аккорд тур Василёк (Львів) на тур
Поїздка: 30 квітня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Краків!

Доброго дня.

Не довго думаючи, вирішила на травневі свята поїхати в тур до Кракова, і залишилася дуже задоволена, і туром, і його організацією.

Отже - Краків. Давня столиця Польщі, місто на березі Вісли. Тут все дихає історією. Краків багатий пам'ятниками старовини. Навіть якщо хтось і не розбирається в тонкощах польської історії, то просто побродити, по тихому, спокійному місту - справжнє задоволення.

На вулицях міста обов'язково спробуйте краківські калачі. Я не втомлююся стверджувати, що після кожного нового місця повинні в пам'яті залишатися і гастрономічні спогади.

У Кракові багато костьолів і монастирів. То тут, то там трапляються черниці, зовсім юні і не дуже. Екскурсії в знакових місцях часто ведуть молоденькі майбутні пастори, вільно говорять на декількох мовах.

У центрі міста тільки встигай крутити головою - пам'ятник на пам'ятнику, він внесений до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Негласний символ Кракова - дракон. Красива легенда придумана у краківян на цей випадок. Ну і туристам розвага, а то, що він кожні три хвилини вивергає справжній вогонь, викликає ще більше захоплення. Дивно затишний і цікавий Краків, друга столиця Польщі!

Номінації відгука "Дивно затишний і цікавий Краків, друга столиця Польщі!"

2
Реклама
Відгуки про інші тури