Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Здійснення мрій

"Неочікувана поїздка"

Відгук туриста Аккорд тур Sunnyvonder  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 липня 2017
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Насправді ми не збиралися обирати цей тур, а планували пляжний відпочинок на морі з авіа перельотом. Проте у поїздці нам відмовили - готель був заброньований.

На заплановані дні був тільки одни тур до Фігерасу-Іспанія, горда квітка Півдня, автобусом. Ну і що ж не зробиш заради здійснення мрії? А тут і ще й бонусом декілька неймовірних столиць - Відень та Будапешт..

Скажу чесно, це не перший наш тур автобусом з нічними переїздами, тому нам було відомо про всі особливості майбутньої поїздки, до чого ми й готувалися. Закупили подушки, без яких ніяк, взяли навіть маску для сну і беруші, проте забули про невеличкий плед. Купили вже в дорозі, тож не забувайте про такі дрібнички.

Сама подорож була неймовірною! Ті місця які ми побачили, були варті всіх зусиль, а втома і недосип позаду. Зараз залишились тільки приємні враження, маса чудових фотографій та красива засмага на тілі. В готелях насправді відпочивав - так як з номерами дуже пощастило то з виглядом на море, то двоповерховий... Сніданки були смачні, і в турі розповідали цікаву та потрібну інформацію, непогано підбрали відеоматеріал. Єдиний мінус, на мій погляд, тісний автобус.

Окремо про гіда - у нас була Вікторія Невська. Прочитали один неприємний відгук перед туром і.. трошки налякались.. А насправді виявилась дуже приємна, молода та активна і стильна дівчина. Окремо скажу що її поради та вимогливість до туристів зіграли насправді добру річ, так як все до чого прислухались - пригодилось і було на краще. Думаю така самовіданна праця в режимі нон-стоп заслуговує на визнання та повагу.

Всім хто збирається у цю та інші поїздки хочу нагадати що ваш комфорт та настрій у подорожі залежить тільки від Вас. Ми завжди ретельно готуємось-качаємо програми путівники, карти, досліджуємо відгуки, передачі та складаємо власний план подорожі. Куди б ти не потрапив потрібно уміти самостійно орієнтуватись та вміти організувати маршрут та дозвілля не залежно від пакету туру та туроператора. Це сприяє хорошій подорожі та чудовому настрою.

Насамкінець про те, чого не вистачало в дорозі: спортивного костюму або зручних вільних штанів для нічних переїздів, а також спортивного взуття, мокасинів чи тапків. І не забуте автономне джерело живлення, термосумку для смачних гостинців назад, і матерчату сумку, яку можна з речами першої та змінним одягом при необхідності покласти під сидіння, або упакувати у багаж.

Приємних Вам поїздок!

Номінації відгука "Здійснення мрій "

0
Реклама
Відгуки про інші тури