Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Один з дванадцяти-ненайкращий

"Все починалось дуже добре, потім пішли проколи..."

Відгук туриста Аккорд тур Вик (Львів) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 27 червня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Альпійські красуні!

Рейс № 414, виїзд 27 червня 2017р., керівник групи Бідак Володимир, водії Андрій та Михайло. Група невелика в складі 22-ох туристів. Сам тур «Альпійські красуні» прекрасний, Альпи, озера і міста відвідувані дуже цікаві і самобутні, екскурсії були цікаві і пізнавальні, однак були свої організаційні нюанси. Кордон пройшли досить швидко, бувало і довше, по приїзду в Будапешт екскурсія на кораблику не відбулася, з пояснень керівника-пізно приїхали, ще 130 км., необхідно проїхати до готелю в Дьор, поставити автобус на відстій, за те обіцяно екскурсію на кораблику в Мондзее. Вона відбулась, але фінансові питання з керівником вирішувались досить конфліктно. Керівник хотів зібрати по 23 євро з одного туриста, а по факту один квиток коштував 7,2 євро. Також незрозуміла ситуація сталась з туристичним збором 1 євро в готелі Австрії, нас ніхто не зустрічав і не проваджав, в минулих поїздках ми «туристичний збір» платили на рецепшені особисто при здачі ключів. З керівником нам не повезло в цей раз, просто є з чим порівнювати, це вже дванадцята подорож з «Аккорд туром», відсотків на 80 часу в дорозі керівник мовчав, інформацію доносив не цікаво і сухо або ніяк. Зовсім не продумано відвідування купалень Сечені в Будапешті. Нам було запропоновано не снідаючи о 6 ранку їхати в купальні і на 9-ту бути в готелі готовим до виїзду. Тобто затративши 20 євро в загальному на дорогу добру годину в один бік і годину добирання назад, квиток в купальні Сечені, намочивши ноги бігом в готель, це не врахувавши туристів які вперше в Будапешті і не орієнтуються в місті. Водії молодці, як ніколи у всіх ситуаціях, професіонали у водінні транспорту і завжди допомагали з валізами та сумками туристам.

Тепер про готелі:

Raba-Дьор, Угорщина хороший і сніданок також;

Sportpension Singer, Австрія хороший;

Ibis Швейцарія, жахливий номер - дали тільки один рушник, душова кабіна біля ліжка і вода льється прямо під ноги, сніданок так собі;

Limbiate Fiera Італія, готель хороший, а сніданок був як для людей з четвертих країн в окремій залі і з дуже скромним набором продуктів, зовсім не таким як для інших туристів цього ж готелю!

Alpina, Словенія, готель хороший ;

Flamenco-Будапешт, Угорщина, прекрасний готель і дуже хороший сніданок. Автобус був не кращий за керівника групи досить не комфортний і потасканий.

Будемо надіятись, що організатори врахують побажання і недоліки. До нових зустрічей в подорожах!


Номінації відгука "Один з дванадцяти-ненайкращий"

2

Інші відгуки Вик

Реклама
Відгуки про інші тури