Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Гарний тур для тих, хто хоче відпочити за короткий проміжок час, відволіктися від турбот та побути на природі

"Ми відвідали всі екскурсії, які нам пропонували та залишилися задоволені"

Відгук туриста Аккорд тур Наталія (КИЇВ) на тур
Поїздка: 19 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закарпаття рецепт бадьорості... СПА & Релакс

Дякуємо керівнику нашої групи - Теодору Олачу, який коректно вирішував усі ситуації, що виникали та намагався зробити наш відпочинок якомога комфортним)))) Ми відвідали Львів, Трускавець, Мукачево, термальні води у Косино, церков св. Юра у Дрогобичі, Чинадіївський замок, замок "Паланок", оборонний комплекс Тустань, відпочили у оздоровчому комплексі "Мед-Палас" (Трускавець), спробували процедуру купання у чанах. І це лише за 5 днів!!!

Екскурсоводи перевершили сподівання, особливо сподобалися екскурсовод у церкві св. Юра (нам дали потримати ключ від церкви та загадати бажання), екскурсовод Оксана у замку "Паланок" та екскурсовод на комплексі Тустань. До речі на екскурсії-дегустації "Принади виноградного краю" теж нас очікувала цікава розповідь.

Якщо вирішити поїхати в цей тур, радимо обов'язково взяти зручне взуття (кросівки і т. п.) для відвідування оборонного комплексу Тустань та водопаду Шепіт.

При виборі екскурсій уточнюйте вартість вхідних квитків, які оплачуються додатково, щоб раціонально спланувати свій бюджет на цю поїздку.

Номінації відгука "Гарний тур для тих, хто хоче відпочити за короткий проміжок час, відволіктися від турбот та побути на природі"

2
Реклама
Відгуки про інші тури