Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вікенд і справді дуже красивий!

"Вражень море, емоції супер позитивні від побаченого! От тільки до організації туру є зауваження, тому хотілося б з ними поділитися..."

Відгук туриста Аккорд тур Лєна (Луцьк) на тур
Поїздка: 20 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Програма туру дуже насичена, міста, що відвідували – просто супер! Кожне по своєму красиве, багате на історію та культуру. Особливо вразили Відень та Будапешт!

Хоча, чесно кажучи, Краків нас також здивував! Це той момент, коли отримуєш більше, ніж очікував! Такий охайний, чистий, квітучий, затишний, багатий на історію, де кількість костелів та соборів просто зашкалює, а їх краса вражає!

Що Прага входить в п’ятірку найбільш відвідуваних міст Європи відчуваєш відразу, як тільки доходиш до центру старого міста, особливо на Карловому мосту. Можливо саме тому нам не вдалося повністю насолодитися красою цього казкового міста… Але Прага красуня – це справді правда, особливо сподобалося в Пражському граді!

Відень – величний, помпезний, відчуваєш силу цього міста вже на площі Марії Терезії, куди ми і приїжджаємо спочатку. А при відвідуванні Хофбурга особисто я просльозилася, чому? – важко сказати, мабуть від радості, що тебе переповнює бути хоч і пилинкою, але все ж таки частиною цієї краси та можливості доторкнутися до цієї багатовікової могутньої культури! І це настільки круто! Адреналін зашкалює, чистота, краса, ці широкі просторі вулиці з витворами мистецтва на кожному кроці, безліч парків та зон відпочинку закохують в себе раз і назавжди!

Будапешт спочатку здався похмурим та непривітним, можливо тому, що нас поселили на окраїні міста в готелі NAP, грубо кажучи, в промзоні, біля великою залізничної розв’язки, де спавши з відкритим вікно (а без кондиціонера в жару + 34 із закритим вікном ну просто неможливо!) складалося враження, що ти ночуєш на пероні вокзалу. Та й на 3 зірки готель далеко не тягне, 2 з мінусом – максимум! Чому? Сантехніка не мінялась тут певно з часів оголошення незалежності Угорщини - вода в душовій не стікає, брудно, неприємний запах (((А сніданки такі, що думаєш, щоб таке з’їсти, щоб не травонутися… А саме головне – це розчинна кава в автоматі (((Я думала, що в Європі такого вже просто не буває… Але Аккорд зумів здивувати і підшукати нам саме такий готель… Та виїхавши з цього пекла в центр Пешта, звичайно враження кардинально змінилося! А після відвідування Буди – ми просто закохалися в це місто! Тут настільки гармонічно поєдналися ці два міста, природа, Дунай та мости! Відразу пригадуєш, що Угорщина була однією з наймогутніших імперій Європи, побачивши її велич – розумієш чому!

Так, по одному дню на такі міста недостатньо, але для початку ти можеш, хоч і поверхнево, але побачити місто, відчути його та зрозуміти, де ти хочеш побувати ще раз, і наступного разу приділити увагу тим, чи іншим місцям.

І на останній день по програмі були купальні в печерах Мішкольц-Тапольце – це саме те, що потрібно після чотирьох днів багатокілометрових прогулянок містами в жару понад 30 градусів. Купальні дійсно унікальні і я надіюся, корисні)) Рекомендую всім відвідати – не пошкодуєте!

А от про що ви дійсно можете пошкодувати, так це про відвідування факультативу дегустації гуляшу та вин в погрібках Токая за 18 євро з особи… Особисто ми пошкодували, вірніше, шкодувала вся група, але нам дісталося найбільше ((Ми зайшли останні, тому що ми з чоловіком мили руки. Зайве говорити, що всі були голодні після відвідування купалень та довгого переїзду… Тому поки ми прийшли весь гуляш розсипали по тарілках, який до слова, дуже важко так назвати, бо це була похльобка з парочкою шматочків м’яса, картоплі та безколірної моркви. Але для чоловіка не те що «гуляшу», йому навіть тарілка не дісталась… Чоловік, який нас там приймав в грубій формі сказав нам, що ми не заплатили!!! Уявіть собі наше обурення та досаду (((З рештою, йому все ж таки принесли тарілку і черпак тої похльобкі, правда вже навіть без м’яса і картоплі… Зайве казати, що всі залишилися голодні, не тільки ми, тому що добавки так ніхто і не приніс, а хліба було лише по кусочку – не доведи Господи більше! Отаке ми отримали за 18 євро з особи замість обіцяного нашим гідом Іриною «королівського обіду» - і мораль не в тому, що українські туристи голодні ((Ви скажете, що там була ще дегустація вина! Так була, нам наливали по 5 грам 5 видів вина, тобто по 250 грам. Але ми купували тут же це вино по 4 євро за 2 ЛІТРИ! Тобто, хто вміє рахувати прикинув, що напили ми на дегустації на 0,5 євро… А заплатили 18, на двох – 36!!! Особисто я вважаю, що це здирство ((Соромно Аккорд, реально соромно…

Далі теж були не дуже гарні враження, тому що виявилося, що 14 чоловік з автобуса, а це, на хвилинку, майже третина, мали квитки на потяг на першу годину ночі. Всі вони неодноразово про це казали нашому гіду і просили організувати виїзд так, щоб встигнути на нього. Незважаючи на всі зусилля водіїв, до яких, до речі, претензій немає, тому що вони справді майстри своєї справи і ввічливі виховані люди, ми все-таки запізнилися на потяг буквально на 5-10 хвилин ((А все завдяки нашому пресловутому гуляшу, на дегустацію якого взагалі не потрібно було їхати, щоб вчасно доїхати без ризику перевернутися на серпантині доріг… Що казати, для декого він був ну дуже дорогим, тому що пропали гроші за квитки, плюс дбайливий Аккорд організував їм автобус до Києва за 365 грн з особи… І нікому не цікаво, чи залишилися в них на це кошти ((

Що хочеться сказати наостанок, програма туру насичена та дуже цікава, але як ви помітили, організаційні моменти далеко не ідеальні… І що саме головне, Аккорд на наші скарги ну ніяк не реагує, хоча для такого оператора, з майже відмінною репутацією, це просто недопустимо!!! Сподіваємося на елементарну компенсацію від вас! А саме головне, щоб в майбутньому такого не повторилося із жодним із ваших туристів!

Номінації відгука "Вікенд і справді дуже красивий!"

3
Реклама
Відгуки про інші тури