Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Любі мої Карпати! Я хочу вас міцно обійняти!

"… Буває, часом сліпну від краси. Спинюсь, не тямлю, що воно за диво, оці степи, це небо, ці ліси, усе так гарно, чисто, незрадливо, усе як є — дорога, явори, усе моє, все зветься Україна. Така краса, висока і нетлінна, що хоч спинись і з Богом говори"

Відгук туриста Аккорд тур Марина (Харків) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 17 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Карпатських гір передзвін

Це була моя друга мандрівка за Кордом. Друга, але не остання. Перша була «Намисто Гуцульщини» де і зародилась моя любов до Карпат.

Надзвичайно швидко закінчилось 8 днів активного, веселого, змістовного і захоплюючого відпочинку. На жаль, все хороше швидко минає. Цей тур насичений, цікавий та веселий, який кличе ще раз і ще раз повернутися в Карпати. Програма дуже добре організована. Гори чергуються з більш спокійними, релаксовими днями. Дякую Карпатам, що прийняли чудовою погодою та казковими краєвидами. Можно багато розповідати і показувати фото, але ті враження, той заряд енергії, настрою і позитиву, який я відчула нічим не передати і не зрівняти!!! Коли бачиш всю велич Карпат! Велич своєї Країни! Цей тур в якому ще більше закохуєшся в Карпати Моя порада - спробувати особисто)

Не дуже сподобалось у Солотвино. Дуже дуже людно, лежаки і зонти треба займати рано вранці. На території є кафе хоча їсти там не раджу. Але водичка прикольна)

Графа - кам’яниста. Без зручного взуття ніяк

Маковиця – легке сходження. На полонині приємно було зустріти вже знайомого пана Романа))) скуштувати сир та послухати технологію його приготування. Пан Роман дуже цікавий оповідач))

Петрос – дуже вітряно на вершині. Сходження найдовше за часом і, на мій погляд, найцікавіше. На вершині відкриваються шаленої краси види. З гори Петрос видно Говерлу! І я вже знаю яким буде один з моїх наступних турів))

Великої подяки заслуговує керівник нашої групи Ілля Симоненко, який проявив себе як чудовий організатор, дійсно зумів зацікавити туристів своєю обізнаністю та уважним ставленням, створив дружню та оптимістичну атмосферу, чітко розпланував маршрут. Видно що людина на своєму місці. Він любить свій край та передає свою любов іншим.

"Акорд-тур", дякую вашій команді за чудову організацію, цікаві маршрути і море позитиву, що ви даруєте людям!!! Якщо подорожувати - то тільки з Вами!

Номінації відгука "Любі мої Карпати! Я хочу вас міцно обійняти!"

0

Інші відгуки Марина

Календарь 17.09.2017 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 0
Календарь 23.07.2016 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури