Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Омріяна Європа

"Побувати в Європі, я мріяла дуже давно і ця мрія збулася. Краків, Прага, Мюнхен, Відень і Будапешт - лише початок моїх подорожей!!!"

Відгук туриста Аккорд тур DeviMur (Львів) на тур
Поїздка: 26 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Супер бліц!!! Краків, Прага, Мюнхен, Відень, Будапешт!

Перший раз їхати самій за кордон страшно…але з нашим чудовим гідом Мар’яною і дуже класною групою, я забула про свої страхи і насолоджувалася поїздкою.

Чотири дні на 5 країн – це дуже мало, але наші екскурсоводи встигли показати і розповісти досить багато, а головне викликати бажання повернутися знову, вони дали можливість зануритися в життя людей з зовсім іншими звичками. Було дуже цікаво, я ловила кожне слово екскурсоводі. Нам пощастило з ними…вони всі просто супер…цікаві і веселі люди, які знають як зацікавити))) Поки їхали в автобусі на місця зупинок, я виглядала у вікно, роздивляючись вулички міст і я не могла дочекатися, коли автобус, нарешті, зупиниться, щоб вистрибнути з нього і побачити вулички, магазинчики, кафешки, людей…а головне, вдихнути запах Кракова, Праги, Мюнхена, Відня і нічного Будапешта…в кожного він свій. Згадуючи подорож, в голові з’являються картинки, і я згадую запах міста…ці спогади безцінні…заради таких моментів і варто подорожувати))))

Краків – чудове місто, дуже схоже на Львів. Було мало часу, щоб добре з ним познайомитися, але те, що ми побачили і почули, запам’яталося на все життя. Місто дуже гарне, особливо, в центрі. Я таки дійшла до Вавельського замку, який стоїть на березі річки і не шкодую про це…він дійсно гарний.

Прага – місто, яке не залишає байдужим. Тут здійснилася моя мрія…я пила каву в Старбаксі, завжди про це мріяла. Я мала час прогулятися по Празі…дивовижне місто з гарними вуличками. Наші дві екскурсії були дуже цікаві і ми побачили дуже багато, а емоції просто зашкалювали.

Мрія всього мого життя – Мюнхен – старе в поєднанні з сучасністю…архітектура дійсно вражає…особливо, мене вразила Нова Ратуша в готичному стилі…це витвір мистецтва…слів бракує, щоб описати. Ввечорі всі люди веселі і привітні, все місто накриває хвилею галасу і музики. Я хочу туди повернутися…туристи плутали мене з місцевими мешканцями…може це знак?)))

Родзинкою став легендарний замок Нойшванштайн з його цікавою і сумною історію. Погода була дощовою, тому коли ми під’їжджали, замок нагадував лебедя, який парить серед скель, окутаний туманом і завісою дощу. В середині замок шикарний…дорого і зі смаком…люстри, картини, інтер’єр…це треба побачити на власні очі. Пейзажі навкруги просто неймовірні, дуже гарна місцевість…озера, луки, водоспади і скелі – все це зачаровує простого туриста.

Відень – місто, в якому немає нічого однакового, всі будиночки різні і по-своєму гарні. Я дивувалася фантазії архітекторів, які їх будували. Архітектура Відня зачаровує і надихає…такої краси немає ніде…трохи більше би часу…так хотілося випити віденської кави…з іншого боку це дає надію, що я повернуся до Відня ще раз і в мене буде більше часу для знайомства з цим шикарним містом.

Будапешт – стільки разів чула, що він прекрасний і, особливо, в ночі. Побачивши його вночі на власні очі, я не можу з цим не погодитися. Він ніби золотий на фоні чорного неба…розмах підсвічування будівель вражає. Прогулянка на кораблику з шампанським – найкраще завершення подорожі. Плаваючи по Дунаю, пропливаючи під мостами, роздивляючись чудове місто, я думала лише про те, що я щаслива людина, бо можу подорожувати.

Я задоволена поїздкою і я рада, що мала можливість відправитися в таку цікаву подорож з такими веселими і класними людьми, які хоч і ненадовго стали для мене родиною. Дякую за позитивні емоції і купу приємних вражень)))

Номінації відгука "Омріяна Європа"

2
Реклама
Відгуки про інші тури