Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

І знову реальність перевершила усі очікування…

"За програмою цього туру відпочивала вдруге. І як пояснити своїм друзям та знайомим, що Гори просто не можуть набриднути?! Ніби й маршрут +/- однаковий, але все одно усе по іншому. Інша команда, інша погода…"

Відгук туриста Аккорд тур Юлія (Одеса) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 21 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Відпустка різнобарвна, неначе сни

У цьому році з погодою неймовірно пощастило. На усіх вершинах була чудова видимість, що дозволило нам досхочу насолодитися навколишніми краєвидами. Лише один раз за 10 днів попали під дощик (коли поверталися з Несамовитого), але це зовсім нікому не завадило отримати задоволення від прогулянки в той день. Адже ми по дорозі до озера оточуючу красу спостерігали в сонячних променях, бажаючі купалися в озері (вода, до речі, була дуже теплою), а ті, кому здалося, що вражень для одного дня мало, мали змогу піднятися на г. Туркул. Якщо у Вас буде можливість (дозволить погода і залишаться сили), дуже рекомендую не відмовлятися від цього сходження. Краса, що відкриється перед Вашими очима з вершини, варта тих зусиль, які доведеться докласти на підйомі!

Взагалі, кожний день у горах і свої враження від тієї чи іншої вершини або озера (Несамовите, Туркул, Догяска, Піп Іван Чорногірський, Бребенескул, Гутин Томнатик) можна розписувати безкінечно, але не буду. Скажу лише, що якщо Ви любите природу, гори, ліс, вибирайте тур “Відпустка різнобарвна, неначе сни” і насолоджуйтеся)) Єдине, що мене засмучує, десять днів - це дуже мало, вони пролетіли непомітно, незчулася як прийшов час повертатися додому, до звичного життя...

Тим, хто вперше збирається у відпустку за подібною активною програмою, хочеться порадити не ігнорувати рекомендації щодо взуття та одягу. Адже погода в горах змінюється часто і дуже кардинально. І не завжди, якщо попали під дощ, є можливість висушити взуття/одяг за одну ніч, тому необхідно мати кілька пар взуття та одяг, розрахований на різні температурні режими. Не виключаю, що нас оминали дощі та грози саме тому, що вся група до них була готова (дощовички, змінний одяг). Для себе зрозуміла, що зручне взуття - це дуже-дуже важлива складова вдалого відпочинку на природі.

Також важливо уважно прислуховуватися до усіх рекомендацій Гіда. Нам з Керівником дуже пощастило. Сергій Копанський - це МЕГА ПРОФЕСІОНАЛ, завдяки якому Ваш відпочинок буде дійсно відпочинком. Вам потрібно лише чітко виконувати усі його рекомендації щодо одягу, взуття, дощовичків, перекусів, трекінгових паличок і т. п., а також довіритися його оцінці Ваших здібностей. Якщо Сергій вважає, що Ви вийдете на ту чи іншу вершину, це означає, що вийдете і потрібно відкинути свої сумніви, побороти страхи і просто йти за ним. Якщо будете дотримуватися вищевказаних рекомендацій, ніщо не зможе затьмарити Ваш відпочинок і Вам залишиться лише насолоджуватися навколишньою красою та дивуватися самому собі “Невже я зміг/змогла піднятися на таку висоту? І чому мені здавалося, що це - нереально?!.. ”

В заключення хочу сказати велике ДЯКУЮ усім учасникам нашої команди за оптимізм, посмішки, підтримку один одного на складних ділянках, щире задоволення від моментів, які ми прожили разом за ці коротенькі 10 днів. Не менше ДЯКУЮ - Сергію Копанському за відверту любов до своєї справи, віру в наші сили, підтримку, своєчасні підказки та поради, організацію нашого відпочинку на найвищому рівні. Я дійсно вірю, що гарна погода нас супроводжувала на протязі усієї мандрівки тільки завдяки позитивному налаштуванню кожного учасника групи та мольфарським здібностям Сергія Копанського))

P. S. В озері Догяска я не купалася, тому що придумала собі, що температура занадто низька. Але після купання в Бребенескулі, зрузуміла, що дуже помилися в своїх оцінках. Тому, мабуть, прийдеться приїхати знову, щоб виправити цей свій промах)))

Номінації відгука "І знову реальність перевершила усі очікування…"

11

Інші відгуки Юлія

Голосов 3
Календарь 11.07.2015 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури