Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

закохатися в Балкани з а 9 днів!

"найкрутіший тур евер!Рекомендую всім-всім!"

Відгук туриста Аккорд тур SantaDi (КИЇВ) на тур
Поїздка: 26 липня 2017
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літні акварелі Балкан…Відпочинок на морі в Албанії

Не хочу писати забагато тексту.

Це мій перший відгук, а поїздка – четверта (Акордівська). Саме ця поїздка варта відгуку.

Вибирала між Скандинавією та Балканами майже півроку, але, оскільки літо виявилось досить прохолодним – захотілось спеки. Скептично подивлялась на тур «Літні акварелі…». Ціна мені здалась більш ніж «лояльною» а знайомі в один голос говорили про те, на скільки «апасна страна Албанія». Захотілось глянути самій, цікаво)

При-ро-да!!! Все, що було по інший бік автобусного скла – справжня медитація і релакс. Той випадок, коли ти кайфуєш від самої дороги та шалених пейзажів. Це просто «інкредбл».

Міста. Всі різні, всі колоритні та атмосферні. Готелі непогані, але я їх не згадаю навіть через півроку, адже в спогадах залишиться захід сонця біля Софії, нічні ліхтарі Скоп’є, нереальна глибина синіх абланських рік та суворих гірських перевалів. От за чим слід їхати в цей тур – за естетикою та емоційним задоволенням.

Албанія тепер моя «суперкраїна» у трьох позиціях: природа-люди-ціни. Хочеш тобі гори, хочеш – море синє, море прозоре, ріки блакитні, ріки червоні…фортеці, стріт-арт…. перелік нескінченній. На різні смаки. Ціни – можна, я просто скажу: Одеса відпочиває! Міряємо кавою? Тоді 1-2 європейські гривні. Морепродукти 2-5 євро, фрукти – ну, майже в подарунок. Але одне з найстійкіших вражень – албанці. Горді, виховані, щирі, веселі. Підкажуть, розкажуть, допоможуть, «почують кожного». Сервісу тільки навчаються, тому, інколи доводиться щось підказувати, але це виглядає дуже мило. Приємні.

Звісно, не обійшлося без персонажів, яким, то «очєнь кандіцианєр дуєт», то «пачіму так жарко», то «пачіму так рана тємно». Люди, я вас дуже прошу загально: завжди лишайтесь людьми і зрозумійте, що відпустка – це не ваша монополія на правила туру, а вміння контактувати з іншими людьми в максимально комфортній для всіх формі.

І останнє. Великий респект водіям-професіоналам. Перший випадок в моїх подорожах «без сучка і без задоринки» з рухом чи манерами водіїв. Хотілось би і далі з ними подорожувати. І Звичай но ж, дякую Акорду за супер лояльного і адекватного керівника групи. Цікаво, організовано, легко і дуже позитивно. Допомагав у будь-якому питанні. Всі «неприємні» ситуації вирішувалися швидко і з почуттям гумору. Володимир – ти гуру далеких подорожей! Дякую вам, ви стали атмосферою цих 4-х тисяч кілометрів.

Акорд, я вами захоплююсь. Продовжуйте в тому ж дусі!

Номінації відгука "закохатися в Балкани з а 9 днів!"

2
Реклама
Відгуки про інші тури