Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш приємний літній відпочинок

"Хочу розповісти про наші враження від туру. Багато разів з Аккордом їздили за кордон, а по Україні ще не були ні разу. "

Відгук туриста Аккорд тур Angela777 (КИЇВ) на тур
ще
54
фото
Поїздка: 22 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше

Дуже сподобався цей тур по відгукам і програмі. Тож вирішили спробувати і не пожалкували. А були навіть вражені, наскільки гарна у нас Україна.

Дуже дякуємо нашему керівнику у подорожі Ользі Гуледзі, яка цікаво все розповідала і завжди підказувала, де можна провести вільний час, щось купити і смачно поїсти…І дякуємо нашему водію пану Ярославу... А також були дуже задоволені, що в групі люди всі були цікаві, добрі і з почуттям гумору))).

1 день.. 22 липня 2017.. Відправилися у нашу подорож..... Славне місто Тернопіль. Дуже приємне і затишне.. Погода завжди радувала. Спочатку екскурсія містом, а потім вечеря в етнографічному ресторані-музеї "Старий млин"... Зелений борщ у хлібі, картопля з ковбаскою та капусткою, вареники з вишнею, а ще узвар та наливочка... Смакота))) Нам сподобалось, але чула, що деякі були незадоволені. Ночували в готелі «Галичина», який знаходиться біля Тернопільського озера. Дуже зручно.

2 день.. 23 липня 2017... Файне місто Чернівці - столиця Буковини... Екскурсія до Чернівецького університету. Незвичайне місце. У соборі університету спостерігали за весіллям…В обід дуже смачно і недорого перекусили у місцевому бістро, а потім прогулянка містом і переїзд до Кам’янця - Подільського, де зупинилися в готелі «7 днів». Цей готель сподобався більш за все..

3 день…24 липня 2017... Незабутній час у Кам'янці-Подільскому... Затишні вулички, привітні люди та багато історичних пам'яток... Після обіду була екскурсія до Бакоти. Ми не пожалкували, що поїхали, хоча деяким було важко ходити тими доріжками…Хмельницька область... Бакота-місце, якого немає на карті. Але є Бакотська затока річки Дністер... Колись у Радянські часи на місці цієї затоки знаходились українські села, які потім були затоплені... Природа, свіже повітря та цілющі джерела... Не очікували навіть побачити таку красу...

4 день…25 липня 2017... Вільний час в Кам'янці-Подільскому. Вранці відвідування Хотинської фортеці на березі річки Дністер.. В цьому місці колись знімали відомі фільми "Три мушкетери", "Захар Беркут", "Чорна стріла" та інші... Після обіду була екскурсія до Кришталевої печери. Ми не відвідували, так як не любимо печер. Просто гуляли по Кам’янцю-Подільському самостійно. Поруч з готелем знаходяться багато магазинів та кафе, що дуже зручно.

5 день…26 липня 2017... Відвідування старовинного містечка Теребовля... Далі ще трошки часу у Тернополі, де змогли пообідати у ресторані «Два гуся»... А під вечір Кременець: Замкова гора та Богоявленський монастир... Під вечір приїхали до Почаєва, але в готелі Рейкарц не було гарячої води. Мусили митися холодною. Номер у готелі був дуже гарний, а вікна виходили прямо на Почаївську Лавру.

6 день…27 липня 2017... Сніданок.... Зранку відвідування Почаївської Лаври... Дуже гарне і святе місце, де можна побачити слід Божої матері та гарні собори... Незвичайні враження і почуття... Ну а потім забрали речі з готелю і поїхали дивитися Підгорецький замок в селищі Підгірці. Можливо, там дійсно ще живе привид Білої пані... Пам’ятаємо програму «Битви екстрасенсів», яку знімали в цьому замку. Після екскурсії було трохи вільного часу, а далі відправилися до Львова. У Львові, хто хотів, поїхав на екскурсію, яка була подарунком від Аккорду. Прогулянка вже знайомими вулицями. Але багато всього цікавого почули. В це місто є бажання повертатися кожен рік...

Тур виявився дуже насиченим, але ми не втомились. Багато приємних емоцій і спогадів. І майже тисяча фотографій на довгу пам'ять. Дякуємо за таку прекрасну відпустку!!!!!!

Номінації відгука "Наш приємний літній відпочинок"

2

Інші відгуки Angela777

Календарь 10.08.2014 - відгук на тур I ♥ Switzerland!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури