Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур чудовий!

"Все просто та чудово."

Відгук туриста Аккорд тур КреатиВ (Львів) на тур
Поїздка: 01 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літній світ - Болгарія!!! (11 днів)

Їздив в тур «Літній світ, Болгарія!» Разом з дружиною, так склалися обставини, що часу на роздуми у нас не було, а тому довелося довіритися менеджеру і прийняти запропонований тур. Як згодом виявилося тур чудовий.

Номер просторий, заселяють дуже швидко. У номері є все, що вам необхідно: телевізор, кондиціонер. Душова кабіна і вся сантехніка в пристойному стані. Прибирали номер і міняли рушники щодня.

Пляж розташований в декількох хвилинах ходьби. Сказати, що тут ідеальна чистота я не можу. Все розраховано на сумлінність відпочиваючих, так як в достатній кількості є сміттєві баки, але наш народ неодмінно кине пляшку або недопалок собі під ноги. В цілому що пляж, що море стерпні.

Що стосується сніданків, обідів і вечерь, то поруч з готелем є багато кафешок, де, приблизно, за 15-35 євро можна поїсти вдвох. Так, якщо будете замовляти спиртне, то вийде дорожче.

Курорт відмінно підійде для тихого і затишного сімейного відпочинку. Як би там не було, а ми ні разу не пошкодували, що провели відпочинок в цьому мальовничому місці. Найчастіше так і буває: якщо все відбувається спонтанно, то відпочинок виходить чудовим, а якщо щось довго плануєш, то постійно щось не складається.

Якщо ви втомилися від міської метушні і хочете тиші і спокою, то неодмінно приїжджайте до Болгарії (Огляд), тут є всі умови для такого відпочинку.

Номінації відгука "Тур чудовий!"

6
Реклама
Відгуки про інші тури