Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша поїздка на море за кордон

"Гарний тур для тих, хто шукає відпочинку саме на морі."

Відгук туриста Аккорд тур Волк (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 липня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літній світ – Болгарія!!! (13 днів)

Їздила в тур "Літній світ - Болгарія" на курорт Обзор. Початок подорожі трохи розчарував, адже ми домовлялись з тур-агентом, що 10 хвилин нас почекає трансфер з вокзалу на "Термінал А", тому, вийшовши з потяга, ми дуже поспішали, а, прийшовши на місце, виявилось, що трансфера, навіть близько, немає, тож його прийшлось чекати 40 хвилин (швидше б на таксі доїхали). Та коли трансфер приїхав... ліпше не стало, бо приїхав маленький бус, спочатку думали, що всі не вмістимось (на вокзалі нас було 13 людей). Наш керівник сказав, що заїдемо ненадовго в термінал, а потім тими же автобусами поїдемо в ашан, де туристи матимуть вільний час (особисто я не зрозуміла нащо нам було їхати в ашан, хіба не можна було все зробити в терміналі?). Ладно.. але і тут не все. В самому теріналі нам дали 30 хвилин, для подорожуючих з інших міст, наприклад з Києва, які з 5-тої години ранку на ногах, це якось не дуже, особливо враховуючи те, що буфет був заброньований і офіціанти пропонували лише спецменю, в якому на готування однієї страви витрачається мінінмум 20 хвилин, тобто на перекусити залишалось 10 хвилин, а то і менше (щось недопрацьовано). Приїхавши в ашан, нас випроводили разом з речами з автобусів і "робіть, що хочете", а автобуса, що мав везти в Болгарію ще немає, застряг на кордоні. Добре, що наш керівник групи сказав скласти речі під навісом і пообіцяв приглядати за ними, але по-моєму так не має бути.

Ну, я собі тоді сказала: "Хай це будуть наші найбільші проблеми в турі", і справді, сам тур пройшов чудово, не дивлячись на трошки екстримальний початок.

Керівником групи був Тарас Храпко, дуже компетентна людина (по можливості, хлтілось би ще з'їздити в тур саме з ним). Він до кожного туриста відносився, як до найближчого родича, чітко і детально доносив всю інформацію по туру, а також, оскільки ми були в Обзорі, а більша частина туристів відправилась на Сонячний Берег, він двічі чи, навіть, тричі приїздив до нас, дізнатись чи все в порядку і повідомити щодо екскурсій. Побільше б таких керівників.

А от водії автобуса.. та і сам автобус залишились сумні спогади. Автобус абсолютно не пристосований для нічних переїздів, не знаю мерседес то чи ні, і чому ним так хтось пишався, але це жах. По-перше, дуже низька спинка (я дівчина доволі висока, але там і людині середнього зросту лягти було неможливо), по-друге, кнопки для розсування та нагинання крісел... вони просто банально не працювали, нам двічі приходилось просити Тараса допомогти, слід зауважити, що він кожне прохання виконував без роздратування і з доброзичливістю, а також на ніч, коли їхали в Болгарію поступився своїм переднім місцем, сказавши, що все одно не буде спати і сів біля водія, за що я йому несказанно вдячна. Водії.. то окрема сумна історія, вони в нас були болгарами, по дорозі туди все було нормально, а от назад... один з водіїв присів на заднє сидіння автобуса, де розговорився з компанією туристок, все б нічого... але поводили вони себе не надто тихо. Пізніше водій сам виніс ракію (місцевий аналог горілки) і запропонував "дамам", уж не знаю чи пив він сам чи ні, та коли повертався вперед автобуса від нього несло спиртним і цей же водій пересів десь на території України за кермо і віз нас на термінал. Акорду варто краще слідкувати за водіями.

В Обзорі ми зупинялись в гостьовому будинку Недялкова. Номера зручні, охайні є, навіть, балкон, де можна попити кави вранці або висушити білизну, щоправда в номерах немає фенів, тому, краще взяти з собою. Також є пристойна кухня, де можна зробити чай чи приготувати їжу, там же є і посуд. Розташована база доволі зручно, зовсім поруч є супермаркет Санні, купа обмінників, кафешок, а також банк, де курс трошки вищий. До пляжу хвилин 7 пішки, теж, доволі зручно, до великого супермаркету Алдо 15 хвилин повільним кроком, там же знаходиться і базар, а також невеличкий парк та центр розваг для дітей. Взагалі, місто дуже логічне, всі вулиці паралельні або перпендикулярні, тому заблукати неможливо. В порівнянні з Сонячним Берегом дуже тихий і чистий курорт, орієнтований на сімейний відпочинок, та відпочинок з дітьми.

Із запропонованих програмою екскурсій ми обрали тільки "Рибний пікнік", це грубо кажучи звичайна рибалка, тобто виїжджаєте рано-вранці і до обіду ловите рибу, а ввечері на вас чекає вечеря (яку ви наловили вдень). Для рибалок то звичайна річ, а от для дітей чи жінок, які ніколи в руках не тримали вудочку це буде цікаво. Думали з'їздити ще у Стамбул, АЛЕ на цю екскурсію виїзд вночі, і всю ніч в дорозі, далі весь день гуляєте по неймовірному пеклу, і знову нічний переїзд... Може, якби не така жара і зручніший автобус ми би і відвідали цю екскурсію, а так... вирішили не ризикувати.

Російську мову скрізь розумію, тому немає мовного бар'єру, що теж добре. Пляжі охайні та широкі, коли б ми не приходили на пляж місце весь час можна було знайти, рятівники дуже зосереджені на своїй роботі тому можете бути певні за вами та вашими дітьми там приглянуть.

Харчування вийшло дорогувате, та хто його знає, може якщо брати "Все включено" вийде так само.

В цілому, поїздка вийшла чудовою, недивлячись ні на що. Дуже вдячна Тарасу за його роботу.

Номінації відгука "Моя перша поїздка на море за кордон"

1

Інші відгуки Волк

Календарь 14.08.2019 - відгук на тур Приємне знайомство з Баварією!
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури