Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чи можливе життя без Карпат?

"Краще гір можуть бути гори із озерами, річками та класною командою поруч. Тільки хто придумав турові таку назву?)))"

Відгук туриста Аккорд тур Marinella (КИЇВ) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 04 серпня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Відпустка різнобарвна, неначе сни

Вважаю, найкращою характеристикою цього туру служить той факт, що за трохи більше, ніж рік, я з'їздила у "Відпустку" вже тричі. Як на мене, це найкращий активний тур Україною від "Аккорд-туру". Активний тур, розрахований на людину будь-якого віку та будь-якої фізичної форми із навантаженнями, які кожен зможе подолати, із програмою, в якій кожен знайде щось класне для себе.

Різна погода була у моїх трьох поїздках у "Відпустку". Причому, у серпні нас чекали різкі перепади погоди - з дощової і туманної на сонячну і, м'яко кажучи, спекотну. Настільки спекотну, що і солярій не потрібен. Навіть трохи засмажилися всі. Тому обов'язково беріть крем від сонця, кепку (баф) та одяг із довгим рукавом, щоб не обпекти руки, адже навіть у горах, коли хмарно, ультрафіолетове випромінювання є - і воно значно сильніше, ніж у місті.

Я досвідчена мандрівниця, але все одно обираю Аккорд та цей тур, бо в ньому настільки красиві та віддалені від людей місця, до яких самостійне добирання займе мінімум 2,5 - 3 дні, а в турі, завдяки поїздці на ГАЗах-66, відстань суттєво скорочується і потрібно лише 2-3 годинки, щоб дістатися таких бажаних верших, як Догяска, Попіван, Гутин Томнатик. До того ж, і кошти витрачаються значно менші, ніж, якщо туди їхати самостійно. Плюс, цікаві розповіді гіда групи, позитивний настрій - все це сприяє тому, щоб їздити із Аккордом ще і ще.

Респект Сергію Копанському за те, що завжди давав більше, ніж можна було дати, своєрідні бонуси, як то гора Туркул, якої немає по програмі, заїзд в Шаян на закупівлі, відвідування "центру Європи" тощо, сприяв вирішенню деяких організаційних питань, підтримував тих, кому важко йшлося, адже саме завдяки його підтримці у нашій групі достатньо велика кількість людей вийшла у нестримну спеку на гору Попіван Чорногірський, і вийшла за дуже хороший час. Можете бути впевнені, із Сергієм ви точно зайдете на свою Вершину!

І не забувайте про ціни. Ви точно не знайдете турфірми, яка за такі гроші запропонує вам проживання у класних готелях в центрах міст зі сніданками, різнобарвність екскурсій щодня та повну впевненість у тому, що все буде класно і ви не захочете повертатися додому.

Номінації відгука "Чи можливе життя без Карпат?"

3

Інші відгуки Marinella

Голосов 0
Календарь 07.03.2017 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Календарь 16.01.2017 - відгук на тур А над Говерлою зимові хмаринки!
Голосов 0
Календарь 25.07.2016 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 0
Голосов 0
Календарь 08.03.2016 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Календарь 09.08.2015 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури