Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий тур

"Це був перший раз, коли дуже не хотіла, щоб тур закінчувався... "

Відгук туриста Аккорд тур Кристина  (Одеса) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 14 серпня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закарпаття рецепт бадьорості... СПА & Релакс

Я з восьмого класу подорожую з Аккорд туром, та напевне саме ці подорожі й надихнули мене на те, щоб самою закінчити туризм та працювати в цій сфері. Що ж, цей тур найкращий з найкращих турів, в якому мені довелось побувати. Європа то одне, а подорожувати по рідній країні це зовсім інше.

Першого дня, зранку, нас, як завжди, зустрів автобус, та почалась наша програма, тобто екскурсія по Львову, який я люблю не менше свого рідного міста Одеси.

Львів це те місто, куди я хочу повертатися знов і знов, тому що закохана в ці вулички, атмосферу давніх століть та архітектуру, яку встигла побачити. Звісно, до Львову треба їхати на декілька днів, що я обов'язково зроблю, як знайдеться час:) Після цієї екскурсії нас повезли до вже такого рідного й знайомогоТерміналу А, звідки почався наш тур. Не буду приховувати, я взагалі спочатку не хотіла їхати, тому що уявляла тур як тільки лежати десь та грітися. Бо я не люблю пасивний відпочинок, мені завжди потрібен рух: D Як хочеться взяти свої слова назад стосовно цього. Ввечері ми поселились до готелю та відвідали СПА центр у Трускавці. Це був гарний початок туру та ми добре зняли втому після поїзду, а потім встигли прогулятися вуличками Трускавця. Це був перший раз, коли відвідала це курортне містечко. Звісно, воно мені дуже сподобалось, тому що затишно, красиво та нема тієї суєти, як в великому місті. Після цього ми повернулися в готель.

Другого дня на нас чекав Дрогобич, де ми відвідали церкву Юрія Дрогобича та саме місто. Там також сподобалось не менше:) Після цього на нас чекало село Розгірче, де ми піднялись вгору до монастиря та для мене це була справжня пригода, але я таки зрозуміла, що мені сподобалось підніматись ось так на природі догори, та потім дивитись на ту красу, яка мене оточувала. Тоді я зрозуміла, що закохалась у природу західної частини нашої країни:)

Й те що я загубила там улюблену сережку означає, що я обов'язково повернусь!!

Після цього ми відправились на невелику прогулянку до Трускавця, де скоштували корисної води та повернулися назад.

Третього дня ми відвідали Тустань, ще одну вершину гір, де відкрилась неймовірна краса, та якось навіть уходити не хотілось: D

Після цієї екскурсії, яка була цікава, !! красива!!, бо природа це завжди красиво, ми відправились до Мукачева, де поселились у готель. Наша компанія не поїхала в Косино, замість цього прогулялись вуличками Мукачева, в якому я була вже другий раз та була рада попасти туди.. Обійшли все, що тільки можна: D

Четвертий день я називаю чарівним днем, тому що ми попали в неймовірно красиве, чарівне, найкраще місце, та як сказав Іван Франко "Богом забуте місце", попереду тільки гори та небо. Як сказав наш чудовий гід Сашко, приїхали ми туди чанитися.

Це був незабутній час: грітися в чані, а потім стрибати в річку 6 градусів тепла. Набрались бодьорості та потiм смачно обідати: D

Після цього нашу компанію висадили в Ужгороді (це не було у програмі туру), тому що це місто являється моїм найулюбленішим поруч зі Львовом. Якщо ніколи там не були, обов'язково відвідуйте це маленьке та затишне містечко. В замку Паланку ми вже були, тому й вирішили поїхати до Ужгорода:) Провевши гарно час, ми повернулися самі назад до Мукачева.

Останній день нашого туру, завершальний, був для мене самим сумним тому що я дуже не хотіла, щоб він закінчувався. Але цей день був ще одним із найкращих днів нашого туру. Ми відвідали полонину Боржави та піднялись на високу точку гори. Це був перший раз коли піднімалась на підйомнику, але враження незабутні, як і ця краса, яку побачила, коли піднялась вгору:)

Тридцять хвилин та назад до автобусу, до Львову. Мені ще ніколи не було так сумно із-за закінчення туру, тому що він був дійсно найкращий, все дуже добре органiзовано, як завжди. Чудовий настрій, атмосфера та люди. ВЕЛИКЕ ПРЕВЕЛИКЕ дякую нашому гіду Сашкові за те, що зробив цей тур найкращим. В мене залишились ТІЛЬКИ НАЙКРАЩІ враження та сподіваюсь, що скоро я ще повернусь у ці края та попаду в один тур із Сашком, який дійсно професіонал свого діла та чудова людина:)

Дякую за все!!!

Номінації відгука "Найкращий тур "

1

Інші відгуки Кристина

Календарь 20.04.2017 - відгук на тур Родзинки Закарпаття
Голосов 0
Календарь 12.06.2016 - відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури