Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпустка не по нотам

"Про підготовку до подорожі"

Відгук туриста Аккорд тур olga-zavalnjuk (Херсон) на тур
Поїздка: 04 серпня 2017
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Браво, Амігос!!! Іспанія і Швейцарія + Лазурний берег!!!

Доброго дня, тим, хто ділив цих 13 прекрасних днів мандрівки зі мною і тим, у кого це все ще попереду! Цього разу мій відгук про 12-ту подорож з компанією «Аккорд-тур» буде не таким розгорнутим (як завжди), бо він мав би бути про омріяну Скандинавію, а побувала я зовсім в інших краях… Але все-таки хотілося б зупинитися на деяких важливих моментах:

1. Щирі слова вдячності хотілося б сказати нашому незмінному турагенству у м. Херсон «Екзотік клуб», а особисто: пані Оксані та пані Людмилі. Дякую вам за професійність, підтримку, надійність та організацію наших із Сестрою подорожей!

2. Як я вже відмічала, наша подорож з Аккордом не перша, тому є з чим порівнювати. Але вже цього літа я переконалася у тому, що компанія відстоює виключно свої інтереси. 09 червня 2017 року мною був оплачений тур до Скандинавії. Чому так рано, подумає читач? Свої подорожі ми плануємо заздалегідь. Це пов’язано з роботою-відпусткою, бронюванням готелів у Львові, а в першу чергу, необхідністю придбання квитків на поїзд з Херсона до Львова за 45 днів (високий сезон ніхто не відміняв). 11.07.2017 року компанія повідомила нас, що тур (у зв’язку з не набором бажаючих) не відбудеться, запропонувавши інший 8-денний тур до Скандинавії на інші дати, які зовсім не вписувалися в наше найближче життя: квитки-готелі-робота-відпустка тощо.

Отже ми із Сестрою звісно із допомогою «Екзотік клуб» терміново шукали вже будь-яку подорож, яка б була у період з 04.08 по 16.08.

Пізніше опитування учасників нашого туру «Браво Амігос!» показало, що дехто з них також не обирали цей тур: хто мріяв про Португалію, хтось планував провести тиждень на морі в Іспанії, хто чекав на Швейцарію зовсім на інші дати, але всі 39 туристів опинилися у одному турі «Браво Амігос!» …

3. Перебронювавши тур, ми знову подали документи на візу але вже Німеччини (замість Швеції). У оператора всі документи були 17.07.2017 року, але до візового центру вони надійшли тільки 21.07.2017!!! А через п’ять днів нам зателефонували з Візового центру і повідомили про те, що ми маємо перездати (вже втретє з 2015 року!!!) відбитки пальців, тому далі послідували додаткові витрати на поїздку до Одеси. Враження складалося таке, що ми скористалися гарячою пропозицією Аккорду. Отже нерви і хвилювання не полишали нас до 2 серпня, коли ми вже їхали потягом до Львова і не знали: чи зможемо ми взяти участь у турі чи ні.

4. Керівник туру Олексій Каспрук досить професійно виконував свої обов’язки (за його словами, це була 192-га подорож Олексія з групою), особливо сподобалися організовані та оперативні нічні заселення в готелі, а міняли ми їх кожен день (окрім 3-х ночей на узбережжі Коста Брава). Але іноді, здавалося, що Олексій ЗАНАДТО ДОСВІДЧЕНИЙ, особливо у питаннях організувати найбільшу кількість найдорожчих факультативів за короткий проміжок часу! Деколи такі екскурсії були недоречними, через тотальну нестачу часу (наприклад, замок Нойшванштайн з Мюнхену). Тут також слід відмітити півторагодинну затримку нашого рейсу з Терміналу А (без жодних вибачень), в результаті на кордоні ми були шостими у черзі автобусів і проходили кордон п’ять годин! А дивне півторагодинне і «приємне» очікування автобуса на зупинці громадського транспорту у Констанці (Німеччина)??? ...

5. Окремих слів заслуговують водії. Низький уклін цим людям, з якими ми проїхали 7000 км без жодних аварійних ситуацій! Та кожного ранку наш виїзд перетворювався на п’єсу: «Завантаження валіз»! На жаль, на групу у 39 осіб у експлуатації був багажник невеликого розміру з одного боку автобуса, в іншому «таємному» багажнику панове водії тримали свої особисті речі. Виникають питання: хто у пріоритеті, хто сплачує гроші за тур, хто з нас відпочиває??? З плином часу і подорожі місця у багажному відділенні ставало все менше і менше (звісно туристи полюбляють займатися у турах і шоппінгом також), тому вони вимушені були деякі особисті речі, а серед них були і скляні пляшки перевозити у салоні автобуса (що категорично заборонено у Європі).

6. У попередніх турах мені ніколи не доводилося скаржитися на готелі, здебільшого все було добре, але у цей раз готель «Самба» на іспанському узбережжі, де ми провели 3 ночі був дійсно небезпечним для життя!!! Причому, туристи Аккорда там були не вперше і компанія мала би відреагувати на такі незадовільні умови проживання. У чому річ? Пояснюю: відсутність охорони у величезному готелі на 6 поверхів (за принципом «заходь-виходь»), неприбрані номери, брудний посуд на сніданках (чисту чашку для кави приходилося відшукувати з трудом), літаючі пляшки з верхніх поверхів, комахи у постелях, які спричинили алергію одної з учасниць мандрівки!!! Ну, а нам з Сестрою «пощастило» жити по сусідству з арабами-підлітками, які займали половину поверху у готелі і спричиняли галас до другої ночі…

На завершення хочеться підкреслити, що не зважаючи ні на що, наша подорож виявилася чудовою: яскравою і цікавою, комфортною за погодою (у порівнянні із спекотним Херсоном), насиченою. Тому всім туристам, хто її вподобав і готовий стійко переносити щоденну зміну готелів я все-таки її раджу. Можливо, моя розповідь цього разу видалася нудною, але за свої чималі гроші хочеться отримувати відповідну якість послуг і не відчувати себе обдуреним. Можливо, я помиляюся, то хтось із моїх напарників-туристів висловить іншу думку.

Номінації відгука "Відпустка не по нотам"

0

Інші відгуки olga-zavalnjuk

Календарь 30.04.2015 - відгук на тур Родзинки Закарпаття
Голосов 0
Календарь 28.04.2014 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 122
Календарь 13.07.2013 - відгук на тур Таємниці Північної Німеччини!
Голосов 34
Календарь 01.05.2013 - відгук на тур Веселка Карпат!
Голосов 9
Календарь 22.07.2012 - відгук на тур Шум прибоя!
Голосов 8
Календарь 22.07.2011 - відгук на тур Променистий настрій...
Голосов 8
Реклама
Відгуки про інші тури