Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії здійснюються!

"Цікаво, пізнавально, весело і позитивно - це як раз про тур "Найкращі хвилини в Італії"! "

Відгук туриста Аккорд тур Світлана (Черкаси) на тур
Поїздка: 15 серпня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Найтепліші спогади цього літа пов'язані з туром "Найкращі хвилини в Італії". Він подарував не тільки величезну кількість неймовірних вражень, емоцій та естетичного задоволення, але й можливість відволіктися від щоденної рутини та проблем.

Родзинкою першого дня туру стала прогулянка на кораблику нічним Будапештом: споглядання неймовірної ілюмінації будівлі Парламенту та мостів через Дунай з верхньої палуби з келихом шампанського - про краще закінчення дня годі й мріяти. Сам Будапешт вразив своєю архітектурою, величезною кількістю затишних, тематичних кафе і, на здивування, досить помірним, неквапливим темпом життя, відсутністю величезної кількості туристів (у порівнянні з Римом і Ватиканом), що давало можливість спокійно насолодитися туристичними окрасами міста.

А далі - мрія всього дитинства (скільки книг прочитано, скільки фільмів переглянуто) - Італія! Перша зупинка - у Падуї. Велика центральна площа, спокійні затишні вулички, церква Святого Антонія, старовинна будівля університету і, на завершення, смачна піца! Опісля - Рим, Ватикан і омріяна Венеція! Чесно кажучи, мені важко було уявити, що за два дні можна отримати таку кількіть інформації: у Римі - Колізей, собор Святого Петра, Сикстинська капела Мікеланджело, у Венеції - незабутня прогулянка на гондолі по вузеньким вуличкам, екскурсія по Гранд Каналу на катері, тільки й встигай дивитися - готель, де любив зупинятися Гемінгвей, будівля, де знімали фільм "Турист" з Анджеліною Джолі і так можна продовжувати до безкінечності. Цікаво й незвично було подивитися на пожежну службу, службу швидкої медичної допомоги, які, як не дивно, також працюють на катерах. Темп цих двох днів був дуже швидким, проте це не завадило скуштувати італійської пасти, морозива, випити кави та ще й встигнути придбати сувеніри.

Хотілося б відзначити умови туру - готелі (після активного дня наповненого екскурсіями без душу я б пропала), автобусні переїзди (з достатньою кількістю санітарних зупинок і можливістю перекусити) - все це облегшувало подорож і робило її комфортною.

Проте особливо величезна подяка - Мариночці Кулик, керівнику групи, людині, яка, по суті, створювала атмосферу всього туру, а атмосфера ця була просто неймовірна - сповнена позитиву, драйву й бадьорості. З таким керівником - хоч у розвідку, точно не пропадеш:))

Номінації відгука "Мрії здійснюються!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури