Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Враження

"Ви вже втомилися від буднів? Тоді пакуйте валізи, виключайте комп’ютер і гайда до Франції. Незабутні враження про Прагу, Карлові Вари, Париж, Нормандію, Нюрнберг, Краків. "

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Тараща) на тур
Поїздка: 18 серпня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Азартна відпустка в Парижі  Нормандія, Замки Луари, Ельзас + Люксембург



Кожного року їду відпочивати, вибираючи місця та країни в яких ще не була. Цього року тур у Францію був особливо яскравий і насичений. Вразили Прага та Карлові Вари, Париж та Нормандія (обов'язково відвідайте) поза конкуренцією. Всі готелі на маршруті були комфортними, з відмінними сніданками. Маю пораду для тих хто подорожує вперше. Не "ганяйте" по місту самі, ідіть з екскурсією. Та інформація, яка приходить до нас при живому спілкуванні з екскурсоводом є безцінною. Відвідавши країну або місто вже не вперше, можна ходити самому і знаходити місця які не встиг побачити.

В кожному турі багато залежить від людей які супроводжують. З нами був гід - Андрій Нешпір: комунікабельний, відповідальний, вміє налаштувати на позитив, мотивувати на відвідування екскурсій. Під час довгих переїздів ми слухали багато цікавих розповідей та дивились тематичні фільми. Дякую також екскурсоводам

та водіям Олександру і Михайлу, всі справжні професіонали.

Номінації відгука "Враження"

0
Реклама
Відгуки про інші тури