Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Намисто Гуцульщини - незабутні дні у казковому Прикарпатті.

"Тур на одному подиху"

Відгук туриста Аккорд тур tamara (Пологи) на тур
Поїздка: 22 серпня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Доброго дня! Хочу залишити відгук про тур" Намисто Гуцульщини" (22-27.08.2017). Ряд причин не давав змоги вирватись хоча б на два-три дні з дому на протязі останніх чотирьох років. І ось в одну мить зрозуміла: Потрібно йти далі. Так як про Аккорд вже чула добрі відгуки, звернулась в Запоріжжя до представника Аккорду. Весь час спілкувалась з Тетяною. Їй моя вдячність. Розвіяла всі сумніви і так гарно та легко підвела мене до рішення: ЇХАТИ і крапка. Навіть допомогла за білети на поїзд проплатити.

А поїхала ж я не сама, а з двома своїми онуками - Мар"яном (8років) та Артемом (14років). Я навіть не можу передати, які переживання були в мене з приводу того, що їдуть зі мною діти. Діти, які вже в багатьох місцях побували і побачили не мало цікавостей. А тут автобусний тур.

Скажу так: жодного сумніву немає, що я поїхала не одна. Тур пролетів, як одна мить. Було дуже цікаво. Природа, соковиті зелені пейзажі, гори, ріки, водоспади - це щось неймовірне після нашої спеки. Івано-Франківськ, Яремча, Коломия, Буковель, Манявський водоспад, до якого ми добирались зверху в кузові на ЗІЛу, стежки та скеля Довбуша, на яку ми забрались на День незалежності і там заспівали Гімн України!... Галич, Рогатин.... пісні, пікніки... Все сподобалось! Треба їхати і бачити все своїми очима.

Окреама вдячність нашому гіду Теодору Олачу і захоплення цією молодою людиною. Енергійний, врівноважений, уважний, веселий, хороший психолог і просто чудовий український хлопець, що зміг нас згуртувати в одну команду, передати нам цікаві історії, традиції Гуцульщини і свою любов до цієї землі. " Діти Теодора" - назвали ми групу для спілкування в соцмережі.

Ну що?

Їдемо далі!!!!!!

Номінації відгука "Намисто Гуцульщини - незабутні дні у казковому Прикарпатті."

4
Реклама
Відгуки про інші тури