Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подарунок на день народження

"Все було чудово "

Відгук туриста Аккорд тур Helga  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 03 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мрії в подарунок… Егер, Відень і Будапешт!

Поділюся враженнями про тур 688 «Мрії в подарунок…!»

Збиралися в інший тур, що на жаль, відмінився. Тому трохи нервували, що довелося швидко змінювати плани. Та завдяки підтримці нашого агентства «Турмоменти» це пройшло досить швидко.

Вражає коли люди захоплені справою, що роблять і в цьому турі таких не бракувало.

Олена Ковальчук - прекрасний гід та дуже приємна людина. Надавала інформацію вчасно та дуже зрозуміло, завжди усміхнена та привітна, з такими людьми хочеться подорожувати. Окрема подяка Олені за підбір фільмів, що зробили переїзди легкими та веселими.

Водії Роман та Руслан профі. Були різні ситуації на дорогах, але ми завжди почували себе у безпеці. Також дуже було приємно, що вони допомагали з багажем. Здається так мало би бути завжди, але знаємо з попередніх поїздок, що буває по-різному.

Цей тур не з довгих, але вражає своєю насиченістю. Яскравих вражень та колориту додали дві заплановані в турі дегустації вина та справжнього угорського гуляшу зі смачною пастою, яку до речі можна придбати в Будапешті в будь - якому супермаркеті.

Дуже зручно, що ми жили в одному готелі у Будапешті. Готель Eben 3 зірочки, але в кожній країні уявлення про них дуже різне. Не так чисто як мало би бути, але набагато краще, ніж очікування після прочитання відгуків на сайті готелю, на шампунь не розраховуйте, але є фен. Сніданки, в принципі нормальні, головне приходити вчасно та пам’ятати, що це не гастрономічний тур. Готель знаходиться не в центрі, але дуже зручно добиратися, станція метро та зупинка трамваю недалеко. Також поруч є великий торговий центр.

Будапешт вразив архітектурою, панорамою та фонтанами. А вночі він перетворюється на казкове місто. Тому дуже радимо вечірню екскурсію по Дунаю.

Відень зустрів сонцем і несподіваним теплом, і хоча так і не почули музику, але відчували, вона скрізь. Собори вражають своєю величчю та одночасно відкритістю. Якщо швидко пересуватися, можна встигнути відвідати деякі з них.

Часу у Відні було мало, так як дорога дуже довга, але за бажанням можна встигнути багато, крім двох екскурсій, випили справжню віденську каву Melange, з’їли три різні віденських торти у звичайному кафе і були дуже задоволені. Це місто, в яке хочеться повертатися та побути там довше.

Дуже доречно заплановані в кінці туру відвідини купальні у Мішкольц-Тапольце, радимо всім, не пошкодуєте. Незабутній релакс для тіла і душі після активної подорожі.

Номінації відгука "Подарунок на день народження"

1

Інші відгуки Helga

Календарь 07.09.2019 - відгук на тур Амстердам… Forever 
Голосов 0
Календарь 08.08.2016 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури