Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож!

"Це був мій перший автобусний тур. Виявилося, що подорожувати автобусом класно. Особливе задоволення дарує знайомство з новими чудовими людьми. Особлива подяка керівнику групи і просто прекрасній людині Марині Кулик <3."

Відгук туриста Аккорд тур vbash (Дніпро) на тур
ще
26
фото
Поїздка: 05 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим чарівний завжди! Мілан, Генуя, Флоренція та Венеція!

Це був мій перший автобусний тур.
Перед поїздкою я дещо скептично до цього ставився, але виявилося, що подорожувати автобусом класно.
Особливе задоволення дарує знайомство з новими чудовими людьми.

Програма туру була складена прекрасно. За ці 10 днів ми побували в 8 містах, не рахуючи пари невеличких містечок, де були транзитні готелі і по яким теж можна було пару годин прогулятись. Будапешт, Любляна, Флоренція, Рим, Сан-Маріно, Ріміні, Венеція, Егер - кожне з цих міст по-своєму прекрасне, в кожне з них хочеться повернутись і продовжити його пізнання. Звичайно, при такій програмі інколи не вистачало часу для більш глибокого знайомства з містами, але це особливість таких турів, від неї нікуди не дінешся.

Доступний час ми використали максимально ефективно. Відвідали майже всі заплановані місця, зробили купу прекрасних фото :) Інколи ціною сну, але при необхідності завжди можна було доспати в автобусі :)

Готелі були посередніми. Спочатку це трохи бентежить, але вже десь на третій день ти починаєш розуміти, що вони потрібні лише для того, щоб прийняти душ та переночувати, і перестаєш надавати цьому значення. Головне, що на середині туру в Римі ми 3 ночі провели в одному готелі, і за цей час встигли випрати та висушити необхідні речі.

Прекрасна підбірка фільмів та інших відеоматеріалів в автобусі - стовідсоткове попадання.

Особлива подяка керівнику групи і просто прекрасній людині Марині Кулик. Завдяки її чіткому керівництву і спланованому графіку нам вдалося взяти від туру максимум, нікуди не запізнитись. Дуже радий, що саме з Мариною для мене відкрилась Європа. З величезним задоволенням поїду з нею в свій наступний автобусний тур.

Номінації відгука "Незабутня подорож!"

1
Реклама
Відгуки про інші тури