Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Все тільки починається…

"«Рим! Все тільки починається…Флоренція + Венеція....................................."

Відгук туриста Аккорд тур Наталія (КИЇВ) на тур
Поїздка: 03 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим! Все тільки починається… Флоренція + Венеція

Привіт всім!

Хочеться висловити слова вдячності Аккорд-туру за чудово організований відпочинок, а саме незабутній тур «Рим! Все тільки починається…Флоренція + Венеція» 03/09/2017 – 08/09/2017 № Рейсу 636.

Окремі слова вдячності керівнику нашої групи Оксані! Людина - справжній майстер своєї справи, позитивна, активна, доброзичлива, завжди усміхнена, а також Оксана має залізну витримку;)

Окремо слова вдячності нашим гідам в містах:

Будапешт – гід Олена.

Зустріла нас Олена сонячною посмішкою, кожна її розповідь про місто, його історію створення, проходження тяжких часів, а потім зростання і перетворення в одну з самих найкрасивіших столиць Європи закохала нас в Будапешт. Дві години оглядової екскурсії пролетіли як хвилина але залишаться в пам’яті назавжди. Хочеться побажати, щоб посмішка ніколи не сходила з вуст Олени.

Флоренція – гід Богдан.

Зустріч з перших хвилин з ним пообіцяла бути цікавою;), так і вийшло. Богдан це дуже позитивна людина. Своїми розповідями він заряджав нас енергією і позитивними емоціями, слухаючи, уявляючи не можливо було не перенестися в минуле і відчути, побачити Флоренцію тих часів. Хочеться побажати, щоб в його очах завжди горів яскравий вогник при розповіді про таке романтичне місто, Флоренцію місто закоханих.

Рим –і знову нас не перестають дивувати і вражати як пейзажі так і талановиті професіонали своєї справи гід Олексій. Рим його велич і краса дивує за кожним поворотом вулиць по яких нас провів позитивний, енергійний Олексій. Своїми розповідями він переносив нас в часи епохи правління наймогутніших довго не переможних римлян.

Венеція – наш гід була жінка, яка назвалася таємна незнайомка. Венеція чудо із чудес. Заворожені прогулянкою по вузеньким вуличкам і по головній вулиці Гранд Каналу із нашою таємною незнайомкою, ми побачили, що життя може процвітати і в місті на воді.

Окрема подяка нашим водіям автобуса. Ви справжні професіонали. Ні цвяха, ні жезла Вам;) Дякую, за те що автобус перетворився нам на дім, під час подорожі.

Можна писати ще дуже багато, після таких пережитих позитивних емоцій від поїздки, яка заповниться на все життя) я хочу побажати залишатися такими професіоналами всім працівникам Аккорд-туру, які роблять наш відпочинок не забутнім. Дякую.

Номінації відгука "Все тільки починається…"

1
Реклама
Відгуки про інші тури