Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Знайомі ліхтарики.

"Вітання всім туристам! Вже два дні як ми з друзями повернулись з туру країнами Бенілюксу, Німеччини, Франції, а вже знову хочеться туди знову. В першу чергу хочеться подякувати нашому керівнику групи Юлії Богачовій! "

Відгук туриста Аккорд тур Руслан  (Вінниця) на тур
Поїздка: 17 вересня 2017
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомі ліхтарики: Амстердам, Брюссель, Париж + Мюнхен та Будапешт!

На мою (і не тільки мою) думку успіху, настрою, злагожденності нашої групи ми завдячуємо їй. По-перше це професійний керівник, організатор, психолог. По-друге це просто чудова людина, стримана, інтелігентна, толерантна але яка тримала в тонусі групу включно з водіями)). Ми не відразу зрозуміли наскільки нам пощастило з керівником аж поки не відбулася спільна екскурсія з іншою групою з паралельного автобуса. Тому, Юліє, висловлюю подяку від усієї нашої групи і надіюсь, що наступна поїздка буде також з Вами.

Все було просто пречудово! Україна проводжала і зустрічала нас рясним дощем, а Європа навпроти порадувала нас сонечком і комфортом. Якщо не зважати на затяжне проходження кордону (близько 4х годин), то всі шість днів ми пройшли на "одному диханні", в піднесеному настрої. Екскурсія Берліном, просякнуте марихуаною повітря і освітлені червоними ліхтарями вулиці Амстердаму, вітряні млини Волендаму, пісяючий хлопчик Брюсселю, захоплююче красиві Генте і Брюгге, шикарний і дорогущий Люксембург, витончений Страсбург, казковий Нойшвайнштай та море пива і запаморочлива атмосфера Октоберфесту. Все це назавжди залишиться в нашій пам'яті та на гігабайтах фото та відео.... До нових зустрічів, Європа!

Номінації відгука "Знайомі ліхтарики."

0
Реклама
Відгуки про інші тури