Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дуже швидко, проте дуже цікаво

"Все починалося незрозуміло, чого очікувати и до чого готуватися, бо їхала перший раз за кордон. Проте по ходу поїздки все швиденько розклалося по полочкам, чому я дуже рада!"

Відгук туриста Аккорд тур Stasy2017 (Маріуполь) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 14 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Європі!  Краків, Прага, Відень та Будапешт

Їхала за кордон перший раз та так склалося, що сама, всі друзі чимось зайняті так вийшло. Проте все склалося добре. Попалась гарна компанія, різного віку та уподобань, та ми мали одну мету побачити перший раз як "там". Супроводжуючий Роман був дуже уважний, професійний, був завжди поруч, виконував усі побажання та швиденько знаходив тих, хто заблукав =) Гіди у містах дуже цікаві, цікаві екскурсії. Нажаль не на всіх екскурсіях були, бо не назбиралась група, наприклад, у Відні... дуже жаль...

Три дні (навіть 2,5) для Європи, ще й чотири великих, дуже гарних міста - це дуже і дуже мало, але ми знали на що йшли. Все було дуже швидко та організовано. Але було катастрофічно мало вільного часу та часу на вибір сувенірів. Нічні перееїзди - це таки екстрим, хоча і сидіння комфортні, але ноги... ноги діти нікуди, дуже отікали, але, благо, хоч одну ніч ми спали нормально в готелі. Готель сподобався, все чисто, аккуратно, продумано, хоча і номер невеликий (мені особисто вистачило місця), смачний сніданок.

Тепер я знаю, куди поїду в наступний раз!

Рекомендую тим, хто їде перший раз, хоче хочаб одним оком побачити, вибрати своє місто. Це ознайомчий тур. Багато красоти та інформації за короткий час та привабливу ціну, але менше комфорту, майте на увазі.

Мені сподобалось. Дуже дякую Аккорд-Туру, Роману, гідам, водіям та попутникам за приємний час та нові знайомства!

Номінації відгука "Дуже швидко, проте дуже цікаво"

0
Реклама
Відгуки про інші тури