Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Празька цукерочка

"Сам по собі тур досить цікавий, особливо тим, що 4 ночі проводимо в Празі на одному місці. Тому власний час можна планувати як хочеш, чи їздити на екскурсії, чи гуляти містом, чи просто обпиватись пивом по кнайпах і ресторанах."

Відгук туриста Аккорд тур Oleksandr (КИЇВ) на тур
Поїздка: 16 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Празька цукерочка Прага, Карлові Вари, Замок Штейнберг +Дрезден

Всім доброго дня! Їздили в тур з 16 по 22 вересня 2017. Сам по собі тур досить цікавий, особливо тим, що 4 ночі проводимо в Празі на одному і тому ж місці. Тому власний час можна планувати як хочеш, чи їздити на екскурсії, чи гуляти містом, чи банально тусить по кнайпах і ресторанах і обпиватись пивом!

Стосовно самого туру. Цього разу нам якось нам не дуже повезло ні з супроводжуючою, ні з автобусами. Нічого глобально страшного не сталось, але загальний нездоровий двіж вносив певний осад. За поїздку ми змінили 2 автобуси і 3 екіпажі водіїв. Спочатку був автобус Рено. Краще б Рено не займався автобусами, бо якийсь він був тіснуватий, тому і добре, що його замінили потім. На тереторії Польщі пересіли вже в польський Вольво в польським екіпажем, бо попередньому треба було чомусь повертатись до України. Даний автобус вже був нормальний і зручніший. По екіпажу не можу дати адекватну оцінку, бо з незрозумілих причин в останній день з Праги до Відня замість 3-3,5 годин чомусь їхали годин 5, якщо не більше, блукаючи чеською провінцією. Причин я так і не зрозумів.

Супроводжуюча Олена, прізвище не пам'ятаю, залишила теж неоднозначне враження. Розумію, що вона не гід, але якусь базову інформацію про Чехію можна було розповісти в автобусі. А так доводилось просто дивитись у вікно і слухати не кращу польську попсу. А за всю поїздку подивились аж 1 фільм про Сісі. Може ще щось показували і розповідали під час екскурсій, не знаю, я не їздив. Це, звісно, не критично і краще, ніж 95 Квартал чи якісь тупі серіали. Проте все ж. І ще взагалі збила з пантелику ситуація у Відні, коли домовились виїжджати о 21-40. Через 1-2 години телефонує Олена і каже, що виїжджаємо о 19-00, а ще через 10 хвилин знову дзвонить і каже, що виїжджаємо вже о 22-00. При чому супроводжує це якимись недолугими поясненнями. Не знаю що там було, проте не приємна ситуація.

Сама Прага дуже сподобалась, навіть не очікував. Хотів роздивитись місто, тому жодної екскурсії не брав, кругом гуляв сам. Повірте, 3,5 дні, які ми провели там, навіть мало, щоб все роздивитись, а дивитись є що! Їздив також самостійно потягом в Кутну гору. А взагалі, якщо не боїтеся їздити самостійно, робіть так. Як мінімум в 2 рази дешевше, ніж брати додаткові екскурсії, правда без екскурсовода:)

Жили в готелі Глобус, що по червоній гілці метро. Я так зрозумів, що там живуть всі групи. До центра спокійно добирались за пів години, жо Вишеграда ще швидше. Готель 50/50. З миючих засобів лиш маленький шматочок мила, тому беріть свій шампунь. Сніданки так собі. Ну наїстись можна, але без омлета, без фруктів, нектар гидотний, а кава так собі. Ну це мої враження, все індивідуально:) Проте в номерах прибирали щодня, рушники міняли через день. Щоб переночувати і поснідати цілком достатньо. Поряд з готелем є ресторан/корчма.

В плані двіжа і нічного життя, то візьміть центр Львова і помножте на 100 чи 1000 в плані архітектури, кількості людей і взагалі бурління. По цінам Прага виявилась досить доступною. Ціни від Києва не сильно відрізняються. Середня ціна на пиво в ресторані в районі 40 крон, в магазинах - від 9-10 крон акційний Старопрамен і вище. В супермаркетах можна взагалі дуже бюджетно харчуватись, навіть по нашим міркам. Шопінг не в сезон знижок навряд вийде, оскільки майже всі марки представлені у нас, хіба що додайте H&M і C&A і ціни від наших теж не дуже відрізняються. Тому особливого смисла не бачу, хіба що якість може краща.

Стосовно Відня, то ми були там десь з 12-13 години і до 22-00. Але був варіант проголосувати групі і поїхати з Відня раніше, щоб побачити ще вечірній Будапешт. Типу незапланований бонус. Проте у нас не склалось і добре, я планував побачити вечірній Відень, я його побачив.

Номінації відгука "Празька цукерочка"

0

Інші відгуки Oleksandr

Календарь 16.06.2012 - відгук на тур Австрія - мрія моя
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури