Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії всього мого життя за 10 днів

"Все просто супер. Тепер я знаю як здійснюються мрії. Ця подорож мені запам'ятається назавжди!"

Відгук туриста Аккорд тур nikol (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 09 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Три щасливих смайлика: Амстердам, Париж, Рим + Лазурове узбережжя!

Пройшло вже більше двох тижнів від часу мого повернення з туру «Два щасливих смайлики: Париж і Рим+Лазурний берег» (09.09-18.09), а я і досі під впливом цих неймовірних вражень. Це були 10 найкращих днів у моєму житті.

Я ніяк не могла вибрати яку країну відвідати першою Францію чи Італію. І тут такий подарунок: мікс цих, і не тільки, неймовірних країн. З Акордом я подорожую уже втретє, але майже всі міста цього туру я відвідала вперше. І жодної хвилини не пожалкувала, що вибрала саме цей тур. Звісно два нічних переїзди на початку трошки лякали, але зате у нас було більше часу для того щоб насолодитися неймовірною красою міст.

Спочатку Берлін. Гарний, величний. Але найкраще місто в світі – це Париж! Це один величезний музей. Париж –місто де збуваються мрії! За 2 дні ми побачили Латинський квартал, Нотр-Дам де Парі, площу Конкород, Тріумфальну арку, Лувр, Єлісейські поля, незабутній Монмартр і звісно ж Эйфелеву вежу, де під час вечірньої екскурсіі під її мерехтіння нас гостинно частували шампанським наші супроводжуючі.

А далі казка продовжувалась! Я навіть ніколи не мріяла, що буду купатись на одному з найкращих курортів Європи – Лазурному узбережжі Ніци. Далі ще крутіше: Монако і Монте Карло. Це місця де кожен кущик пахне розкішшю і де я раджу обов’язково побувати!

А про Італію можна говорити годинами! Незабутня Флоренція, Величний Рим, який завдяки чудовим гідам ми пройшли від Колізею до Ватікану, і звісно, романтична і якась трошки засмучена Венеція. Все це ви зможете побачити, і про все це почути під час неперевершених розповідей чудових гідів, якщо виберете для подорожі цей тур!

Наостанок прокинувшись в Італії ми здійснили незабутню подорож через Альпи, прогулялись вуличками Відня, який вкотре здивував своєю красою і величчю і поплавали на кораблику по Дунаю, милуючись неймовірною красою нічного Будапешта та ще й насолоджуючись нелімітованою кількістю шампанського. То було гідне завершення цього незабутнього туру!

Велика подяка розробникам туру за вдало підібрані екскурсії, і окрема дяка за чудовий готель в Парижі з вікон якого було видно мерехтіння Ейфелевої вежі! Також дякуємо чудовим водіям Віктору і Йосипу, які вміло і професійно виконували свою нелегку роботу. Адже завдяки їм ми встигли на всі потяги і на всі екскурсії!

І звісно ми б не отримали такого повного задоволення від туру якби не кропітка робота нашого керівника групи Вікторії Курманської. За тендітною чарівною зовнішністю зовсім молоденької дівчинки криється добра, спокійна, терпелива, уважна, відповідальна і надзвичайно компетентна працівниця, яка стала для всіх на цих 10 днів мамою. Вона справжній професіонал: чітко відповідала на всі питання, просто і зрозуміло розтлумачувала карти міст і метро, так що всі з легкістю орієнтувались в таких величезних містах, супроводжувала і зустрічала після кожної екскурсії. Кожного ранку заходячи в автобус і вирушаючи в нове місто так приємно було чути її бадьоре і дзвінке: «Доброго ранку шановні туристи!». І після її інформаційної і емоційної розповіді про те, що ми маємо побачити за прийдешній день зразу настрій в автобусі піднімався і всі забували про те, що можливо не виспались, чи не дуже різноманітним був сніданок.

Вікторія подавала нам кожну країну спочатку цікавою інформацією, потім художніми фільмами, які були випущені в тих країнах, куди ми вирушали, так що під’їжджаючи, ми вже відчували енергетику кожної нової країни!

Мені сподобалось все - чітка, продумана, злагоджена робота, яка була виконана з душею і турботою про кожного туриста, щоб ми максимально могли отримати задоволення від подорожі. Вікторія! Ви заслуговуєте на найвищу оцінку! Подальших Вам успіхів, цікавих маршрутів і вдячних туристів!

Ця подорож мені запам'ятається назавжди!

Номінації відгука "Мрії всього мого життя за 10 днів"

0
Реклама
Відгуки про інші тури