Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Амстердам, в який хочеться повернутись знов

"Все було організовано й цікаво"

Відгук туриста Аккорд тур 555 (КИЇВ) на тур
Поїздка: 16 квітня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Більше, ніж любов...Відпустка в Амстердамі

З Аккордом їздила далеко не вперше, хоча й не дуже полюбляю подорожі навесні (погода дуже мінлива) та бажання відвідати парк Кекенхоф поманило до Нідерландів. Розмістили нас в отелі від Амстердама за 70 км, тому дорога до міста трохи віднімала часу. Тур дає можливість насолодитись красою Амстердама, особливе задоволення від плавання на кораблику. На жаль не відвідала Королівський палац (був закритий, там відбувалась якась подія). Думаю жінки, і не тільки, не можуть не заглянути на квітковий базар, що я й зробила, й придбала дві лілії. Вони мене радували цвітінням пів літа, але один момент - кольори не відповідали зазначеним, як сказала моя знайома "в Європі теж дурять, базар є базар". Придбання тюльпанів залишила на іншу поїздку до Нідерландів, тому що туди хочеться повернутись, бо країна дуже цікава і колоритна. До кварталу веселого прогулялись самі, бо це зовсім поруч з площею Dam.

Парк Кекенхоф порадував, отримала естетичну насолоду й море позитиву. Не забудьте походити по озерцю дерев`яною cтежкою, побачити, зрозумієте про що я.

До недоліків (це стосується всіх турів) хочу віднести неможливість відвідати бажану екскурсію по причині не набирання мінімально необхідної кількості туристів. Була дуже здивована, що супроводжуюча зібрала гроші за трансфер до Вроцлава (на обзорну екскурсію не ходила, гуляла сама, бо у Вроцлаві вже бувала), хоча по програмі відвідування міста.... Поїздку рекомендую, до нових зустрічей!

Номінації відгука "Амстердам, в який хочеться повернутись знов"

2

Інші відгуки 555

Календарь 22.11.2017 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 2
Реклама
Відгуки про інші тури