Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Враження від поїздки в Албанію.

"Ми з чоловіком давно мали наміри побувати в Албанії і відпочити там на морі. Були в захваті, що в Акорд-Турі з"явилась ця поїздка (з Акордом вона у нас була 9-та чи 10-та). Коли довго збираєшся, то і очікуєш щось надзвичайне. Враження різні..."

Відгук туриста Аккорд тур Світлана (Львів) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 11 вересня 2017
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «

Відгук на тур Теплі літні деньочки! Відпочинок на морі в Албанії

Група у нас була невелика, але компанійська! Водії Ігор і Олег - класні фахівці своєї справи!

В цілому поїздка сподобалась, хоча були і негативні моменти. Тепер все за порядком...

Сподобався Бєлград (ми з чоловіком були в ньому рівно 20 років тому), цікава екскурсія. Але вечеря в сербському ресторані - це жахливий обман! Фраза: "Вона традиційна для Балкан - багато м'яса, овочів, вина і… чудового настрою…" (https: //www. akkord-tour. com. ua/product. php/product_id/6527/lang/ua) абсолютно не відповідає дійсності. Тому відразу відмовились від Арбанасів.

Після важкого нічного переїзду "зустріч" з готелем Скампа була неприємною - готель абсолютно не відповідає трьом зіркам. Про нього вже не раз тут писали. Хоча відзначу, що після відмови від першого номера нам за півгодини надали інший, відносно пристойний. Погоджуємось з хорошими відгуками про кухню готелю - вечері смачні, жодного разу не повторювались. Сніданки звичайні. Басейн в готелі хороший. Але прибирати в готелі зовсім не звикли... Навіть сміття винести і те треба просити... Дорога до моря недовга, але наші враження повністю відповідають відгуку Сергія з Харкова - йти по автотрасі досить ризиковано і неприємно, немає тротуару! Взагалі наша думка, що готель просто треба міняти!

А от море і пляж дуже хороші (заради чого і їхали), море мілке, чисте. Зручні "лежаки", дійсно безкоштовні. Із задоволенням відпочивали на березі, засмагали, плавали. Тут же, на березі смачно обідали - в будь-якому ресторані свіжі різноманітні морепродукти, чудова кава. Фрукти надзвичайно смачні!

Що стосується екскурсій - всі цікаві! Денна поїздка гірськими серпантинами в Гірокастру і Бутринт аж до Ксаніма - проїхали майже всю Албанію з півночі на південь, побачили о. Корфу, скупались в чарівному Іонічному морі! Відвідування Тирани і Круї - хоча Тирана і нагадує собою пострадянське місто, але воно цікаве і своєрідне. Від Круї в захваті! Поїздка (теж денна) на Охрідське озеро безперечно теж вразила! Купання в озері, саме місто, рибний ресторанчик з чудовим вином - це ж краса! Албанія надзвичайно цікава своєю різноманітністю, чудова природа, хороші дороги. Ще б трохи сервіс розвивали і навели чистоту - і все було б добре!

Самостійно їздили в Дуррес - місто сподобалось, цікавий центр, стара частина міста, порт.

А от нічні переїзди (хоча знали, що вони у програмі) - це просто знущання... Гуляти по Бєлграду до пів на першу ночі неможливо. Так само і нічний переїзд додому. Хоча тут повезло - в Болгарії в той день відзначали День незалежності і все місто Ново-Тирново "гуділо" і танцювало до самої ночі, всі розважальні заклади були відкриті! Але, думаємо, що Акорду треба попрацювати над відміною хоча б ОДНОГО ЗВОРОТНЬОГО нічного переїзду.

Що стосується керівника групи Ганни Гурової, то за наявності певних незадоволень, непорозумінь і скарг вона все ж таки вирішувала певним чином наявні проблеми. Працювати з людьми завжди нелегко.

І наостанок - коли нас запитували, чи поїхали б ми знову, ми відповідали, що років через 2-3, коли поліпшиться сервіс, буде інший готель, то поїдемо обов"язково!

Номінації відгука "Враження від поїздки в Албанію."

0

Інші відгуки Світлана

Реклама
Відгуки про інші тури