Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Фест файний відпочинок з Аккордом

"Якщо ви мрієте побувати в самому центрі Європи, то вам сюди. Так, так!!! Саме в Українських Карпатах визначено Георгафічний Центр Європи і щоб сюди потрапити, достатньо придбати тур, а це значно легше, ніж отримати біометричний паспорт!"

Відгук туриста Аккорд тур Ксюша (Южноукраїнськ) на тур
ще
82
фото
Поїздка: 23 вересня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Карпатських гір передзвін

В Україні багато казкових місць, а Карпати - поза конкуренцією! Завжди величні і неосяжні, завжди різні і привабливі! І щоб мати сили подорожувати по Карпатах, не потрібна спеціальна фізична підготовка, а потрібно їх любити, мати бажання піднятись до самої вершини, щоб звідти, хоча б на мить, відчути себе частинкою Всесвіту! І завжди хочеться більшого. Ось і я цей тур обрала тому, щоб більше охопити гір і більше днів подорожувати Карпатами. Ними неможливо насититись, а чистим повітрям надихатись!! Вся програма туру побудована дуже вдало і гармонійно - активні походи в гори змінюються водоспадами, сплавом по Дністру або ж термальними водами. Я завжди відвідую всі факультативи по туру. Ось і цього разу не змінювала своїй традиції.

Перший день - наскельний монастир в селі Розгірче, екскурсія по Івано-Франківську і знайомство з новими друзями, які на найближчі 8 днів стали однією сім'єю. До речі, дякую менеджерам Аккорду за те, що цей тур відбувся, адже наша група складала всього 11 чоловік.

Другий день туру - і сплав по Дністру на каяках та катамаранах. І хоча порогів на Дністрі не було і сплав виявився спокійним, але ж флора і фауна з з боку річки виглядає зовсім по іншому!

Наступних три дні - походи в гори - гора Грофа, полонина і гора Маковиця і величний Петрос! Всі гори різні. Кожна з гір по своєму приваблива і вид з кожної гори відкривається різний. Мене особливо вразив Петрос (2020м.). Підйом був не з легких (підняття було по крутому підйому) але воно того вартує. Видимість в той день була стовідсоткова - і Говерла поруч, здається тільки руку простягни! Цікавим бонусом цієї подорожі - були знайдені білі гриби, які наступного вечора нам приготували у ресторані готелю. А ще пікніки з карпатським ковбасками і карпатським бальзамом в колі нових друзів! Купання в Женецькому водоспаді. Такі моменти заряджають енергією і бажанням жити, любити, творити!

П'ятий день - село Ділове, де в 1887 році був визначений Георгафічний Центр Європи а також підняття на Скелю Кохання. Це був самий легкий день туру, тому, самі активні і ненаситні відправились самотужки ще в гори на конях і полюбувались на Рахів з гірських висот. А ввечері нас чекала цікава екскурсія професійного пивовара в крафтоій броварні "Ципа".

Наступнихдва дні - релакс по-закарпатськи в Велятино і казкове Яремче!

Багато можна розказувати, але ж правду кажуть, що краще один раз спробувати... Але ж повірте, один раз спробувавши, вам захочеться ще, іще, до бескінечності. Краще сплануйте і вирушайте. Адже активний відпочинок з Аккордом не за горами, а в горах, наших Українських Карпатах! І повірте, погода в турі напряму залежить саме від вашого настрою і позитиву!

Подорожую з Аккордом уже не вперше, і все, як завжди, на найвищому рівні!! Велика подяка керівнику групи Юрію Мартинюку - за професіоналізм, любов до своєї роботи і максимум віддачі! Левова частка вдалої подорожі - це його заслуга!! За час туру ми стали однією родиною і дуже шкода було повертатись додому. І кращий спосіб підняття настрою - це планування наступної подорожі з Аккордом! Адже краще однієї подорожі з Аккордом можуть бути лише постійні подорожі з Аккордом!!! Дякую Аккорду! Дякую юрію Мартинюку! і до нових зустрічей!!!

Номінації відгука "Фест файний відпочинок з Аккордом"

447

Інші відгуки Ксюша

Календарь 03.09.2018 - відгук на тур А над Говерлою - хмарки!
Голосов 48
Реклама
Відгуки про інші тури