Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Фантастична європа

"Подорож яка залишила море позитивних емоцій, жартів, та бажання подорожувати. Тур в якому кожне місто шепоче тобі свою історію на вушко , а Ейфелева вежа зачаровує та дурманить голову, де кожна маленька вуличка Тріра наповнена німецьким колоритом."

Відгук туриста Аккорд тур Віка (Львів) на тур
Поїздка: 09 жовтня 2017
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2017
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Бонжур Лямур або 3 дні в Парижі!...Париж, Діснейленд та Люксембург...

Розповісти коротко про такий розкішний тур неможливо. Першим містом на нашому шляху був Франкфур - діловий, та водночас цікавий із своєю фахверковою архітектурою, досить стриманий, як на мене, та для початку ідеально адже далі все ставало цікавішим. На наступний день нас очікував Париж, і це точно казка. Його неможливо описати, розказувати немає сенсу - це треба бачити. Найкращий екскурсовод Іван відкрив нам завісу таємниць Парижа та зарядив всю групу цікавістю до цього міста. Оскільки я їздила зі своєю подругою і ми досить добре орієнтуємось в містах, то надалі продовжили прогулянку самостійно, відвідали Собор Парижської Богоматері та Латинський квартал, а на завершення вечора з вином та сиром насолодились Ейфелевою вежою. Нічого більш магічного я не бачила (хоча бувала в багатьох країнах). Нас так зачаклували вогні, що на другий день ритуал на Марсовому полі ми повторили і знову ті ж відчуття повноцінного щастя. Самостійно Париж дивитись досить проблематично, адже потрібно ходити, багато ходити і в кого проблеми зі здоров'ям такий стиль не підійде, адже за другий день ми пройшли 32 км. Але воно того варте. Лувр, Єлисейські поля, Тріумфальна арка, Марсове поле, Дім інвалідів можна перелічувати безкінечно просто знайте це місто безграничне для пізнання. Також разом з групою ми відвідали Версаль - палац королів, розкоші, золота та помпезності (і знову море емоцій) Ну і на завершення були Люксембург та Трір напишу просто - вау, вау, вау. Я задоволена всім, що було в цій поїздці: готелі-чудові, особливо "Опал" в Оберштайні, де відкривається мега панорама на місто;автобус - комфортабельний та зручний; сніданки класичні для європи, але смачні.

Ну і окрему увагу хочу приділити водіям Руслану та Михайлу та керівнику групи Анатолій Лучко - ви неймовірні. Справжні професіонали, завжди дослуховуєтесь до побажань та намагаєтесь зробити поїздку ідеальноюдля кожного. . Ви заряджаєте позитивом настільки, що не хочеться, щоб тур завершувався. Дякую за все. І я дуже б хотіла, щоб наступні тури в які я поїду були саме в такій щирій та веселій компанії. Дякую, дякую, дякую)))))

Номінації відгука "Фантастична європа"

1
Реклама
Відгуки про інші тури